Dinamo se întărește pentru sezonul viitor! Un jucător de la o rivală din Liga 1 și-a dat acordul să vină

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 20:31,
Dinamo bucurie
Dinamo bucurie

Haosul de la formația din Ștefan cel Mare continuă să le dea bătăi de cap dinamoviștilor, iar antrenorul Dușan Uhrin Jr. nu știe deocamdată pe ce jucători se va baza din sezonul următor!

„Câinii” au avut parte de unul dintre cele mai grele sezoane din istorie, iar evitarea retrogradării ajunsese să fie principala grijă a „alb-roșilor”. După venirea lui Dușan Uhrin Jr., Dinamo și-a recăpătat pofta de a juca fotbal și a izbutit să câștige nu mai puțin de cinci dueluri consecutive în ultimele etape din play-out-ul Ligii 1, reușind astfel să își asigure rămânerea în primul eșalon și în noua ediție.

 

Cu toate acestea, în Ștefan cel Mare predomină incertitudinile, iar actualul lot al „alb-roșilor” riscă să sufere modificări importante în viitorul apropiat. Cu interdicție la transferuri din cauza restanțelor salariale către Isma Lopez, dinamoviștii trebuie să se reorienteze spre jucători liberi de contract și care să fie de acord cu condițiile impuse de conducerea clubului. Mario Nicolae, managerul sportiv al câinilor, a oferit ultimele detalii despre situația de la Dinamo.

 

„Stăm ca înainte. E clar că nu e o situație ușoară. Ce ține de noi, pe partea sportivă, încercăm să organizăm cât mai bine, să oferim echipei ce e mai bun. Suntem în discuții cu mai mulți jucători și ne-am fi dorit să avem de pe acum toți jucătorii la pregătire, dar ne reunim mâine, vom pleca într-un cantonament în zona montană de lângă Istanbul.

 

Citește și VEȘTI PROASTE PENTRU DUȘAN UHRIN JR.! UN JUCĂTOR DE BAZĂ RATEAZĂ PREGĂTIREA „CÂINILOR”

 

E clar că primele plăți se vor face când va intra prima tranșă din drepturile TV și o oarecare speranță va fi când acești investitori spanioli vor decide să vândă. Ei refuză și o comunicare. Dacă cineva se duce și îi întreabă mâine de ce nu vând, ne lovim de această barieră, ei nu comunică. S-au încercat anumite căi, să se ia legătura cu ei. Deocamdată ne lovim de… adică nu prea ai cu cine să discuți.

 

O să fie o avalanșă și trebuie să vedem cum ieșim cu bine din avalanșă. Sunt oameni care iubesc foarte mult clubul Dinamo, dar nu vor să iasă în față. Mie îmi dau de înțeles că nu vor să lasă acest club să dispară. Mie îmi asta îmi dă speranțe.

 

Să zicem că sunt 5-6 jucători care au terminat contractul: Morsay, Kongshavn, Nepomuceno, Albentosa, Bejan și să vedem, cam pe aici am fi. Avem o listă cu jucători de la Dinamo 2, mai ales că mulți dintre ei se antrenau cu prima echipă. Speranța noastră este că în cel mai scurt timp vom reuși să soluționăm problema cu interdicția la transferuri. Câțiva jucători și-au dat acordul verbal să vină la Dinamo. (n.r. Peteleu și Neluț Roșu, foști jucători la UTA?) Unul dintre ei”, a spus Mario Nicolae, potrivit Pro Sport.

 

Citește și DĂNCIULESCU, MĂRTURISIRI DIN SEARA TRAGEDIEI LUI EKENG: „DACĂ SE ÎNTÂMPLA ASTA, AR MAI FI AVUT O ȘANSĂ!”

liga 1dinamomario nicolaedeclaratiirealitatea