Djokovici a fost operat de menisc! El va rata turneul de la Wimbledon, dar speră să poată participa la Jocurile Olimpice

Articol de Gabriel Ion - Publicat miercuri, 05 iunie 2024, ora 18:27,
Novak Djokovic
Novak Djokovic

Sârbul Novak Djokovici a decis să fie operat la Paris, pentru repararea unei leziuni la meniscul medial al genunchiului drept.

Djokovici are ca obiectiv să fie prezent la Jocurile Olimpice de la Paris

Intervenția chirurgicală a fost efectuată într-o clinică franceză de un tânăr chirurg francez. Dacă totul decurge bine, Novak Djokovici va avea nevoie de cel puţin trei săptămâni de convalescenţă, ceea ce înseamnă că va lipsi de la turneul de la Wimbledon (1-14 iulie).

Cu toate acestea, el are în continuare ca obiectiv să fie prezent la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pentru a câştiga prima sa medalie olimpică de aur, unul dintre puţinele titluri care lipsesc din palmaresul său.

Novak Djokovici, locul 1 mondial, s-a retras marţi de la Roland Garros din cauza unei accidentări. El se calificase în sferturile de finală, unde urma să îl înfrunte pe norvegianul Casper Ruud.Se preconizează că sportivul va fi indisponibil aproximativ trei săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata Wimbledon (1-14 iulie), iar participarea sa la Jocurile Olimpice de la Paris este incertă, informează L’Equipe.