Dorin Goian nu are dubii! „Am avut 80.000 de oameni la meciuri și știu ce înseamnă!”

Articol de Valentin Walter - Publicat joi, 18 martie 2021, ora 21:13,
dorin-goian-steaua-bucuresti-profimedia-0027729135
dorin-goian-steaua-bucuresti-profimedia-0027729135

Dorin Goian (40 de ani), fost jucător al Stelei nu îi place deloc „războiul” dintre liderul Ligii 1, FCSB și Steaua din Liga a 3-a.

Dorin Goian, fostul fundaș al roș-albaștrilor este deranjat de lupta dintre FCSB, echipa patronată de Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei și speră că totul să se clarifice cât mai curând și să rămână o singură echipă.

„Evident că nu-mi place deloc ceea ce se întâmplă cu Steaua (nr. FCSB). Am jucat trei ediții de Champions și o semifinală de Cupa UEFA cu Steaua (nr. FCSB).

Sursa Foto: Profimedia Images photo by DANIEL MIHAILESCU

Am avut 80.000 de oameni la meciuri și știu ce înseamnă Steaua (nr. FCSB). Sunt trist și totuși visez că în cele din urmă să rămână o singură echipă” a declarat Dorin Goian pentru Radio Gold FM.

„Goe” nu l-a uitat pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali și spune că mereu îl va respecta.

”Pe domnul Gigi Becali îl respect și-l voi respecta. Nu am cum să uit cum a investit în echipă. Când am ajuns la Steaua (nr. FCSB) aveam 4000 de dolari salariul, iar când am plecat aveam 20.000 de euro.

Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

Domnul Becali știa să aprecieze munca și valoarea. Când jucăm bine ne creșterea mereu salariul”, a mai spus Goian pentru sursa citată.

Timp de cinci sezoane a îmbrăcat tricoul roș-albastru Dorin Goian în care a bifat 136 de partide pentru clubul din Ghencea și a marcat 14 goluri.

Citește și EXCLUSIV | Cum este văzut din afara ţării conflictul FCSB – CSA Steaua: ,,E o situaţie tristă! Avem o problemă când facem lucruri bune”

csa steauadorin goianfcsbfotbal interngigi becalirealitatea