Dorin Rotariu face show în Grecia! Ce a spus Iosif Rotariu despre nepotul său: „Joacă meci de meci la nivel ridicat!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 24 noiembrie 2022, ora 19:57,
Dorin Rotariu
Dorin Rotariu

Iosif Rotariu, fostul internațional român, a vorbit recent despre nepotul său, Dorin Rotariu.

Mai exact, fostul mare jucător român consideră că naționala României încă reprezintă o opțiune valabilă pentru nepotul său, care evoluează în prezent în Grecia, la Atromitos Atena, sub formă de împrumut de la Ludogorets.

„Niciun jucător nu trebuie să-și ia gândul de la echipa națională!”

„Păi, la vârsta lui, nu și-a luat! Întotdeauna, orice jucător speră la echipa națională. Atâta timp cât joacă la Atromitos în Grecia și se simte bine, e o vârstă care-i permite, e matur, nu și-a luat gândul. Niciun jucător nu trebuie să-și ia gândul de la echipa națională. 

În primul rând, o reîntoarcere în România nu ar fi fost benefică. Campionatul nu are o intensitate atât de mare, sunt unele partide care se ridică la un nivel bun, dar sunt și altele în care ritmul este scăzut. 

În campionatele din străinătate, toate echipele au stadioane foarte bune, au în staff-ul tehnic persoane care au jucat la echipe mari, sunt bine organizați, au un ritm bun. 

Cel puțin în Grecia, joacă meci de meci la nivel ridicat. Nu ar fi fost benefică (n.r. o reîntoarcere în țară), dar dacă s-ar fi reîntors, ar fi fost convocat la echipa națională”, a declarat Iosif Rotariu, pentru Sport.ro.

iosif rotariudorin rotariu