Dorinel Munteanu nu se sperie de Dinamo și merge la victorie: „Nu am abandonat ideea de a juca în play-off!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 17 februarie 2024, ora 14:52,
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Oțelul Galați va juca în deplasare cu Dinamo. Cele două se întâlnesc duminică seară, de la ora 20:00.

Dorinel Munteanu a prefațat partida împotriva „Câinilor” în cadrul unei conferințe de presă. Iată ce a spus „Neamțul” despre echipa sa.

„Nu am abandonat ideea de a juca în play-off!”

„Putem spune că este o finală, una dintre cele 5. Nu am abandonat ideea de a juca în play-off. Mergem cu foarte mare încredere după victoria cu Craiova. Știm că avem în față o echipă care a câștigat ultimul meci, la campioana României acasă. 

Este o echipă bună, tot timpul au fost meciuri dârze între Dinamo și Oțelul Galați. Sunt convins că și duminică va fi la fel.

Eu consider că la ei rezultatele negative au venit pe alt fond, nu al valorii jucătorilor. Într-adevăr, au o singură victorie în ultimele 4 meciuri, dar Dinamo are o echipă bună, competitivă, cu jucători valoroși. Trebuie să fim foarte bine pregătiți, fizic și mental, pentru a duce la bun sfârșit acest meci.

Sunt convins că în tribune suporterii vor fi al 12-lea lor jucător. Și noi vom fi susținuți de cel puțin 100 de suporteri. În primul rând vrem să facem un joc foarte bun, exact, în care să anihiliăm calitățile bune ale adversarilor.

E cel mai frumos să joci cu un stadion plin. Chiar dacă-ți este ostil, atmosfera este adevărată. Jucătorii mei nu ar trebui să se sperie. Nu s-au speriat nici la Rapid, știți desfășurarea jocului. Nu cred că ăsta ar fi un factor negativ”, a afirmat Dorinel Munteanu, conform GSP.ro.

dorinel munteanuotelul galati