Dragoş Grigore a analizat lupta pentru play-off! Care e dorința fundașului rapidisti

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 03 decembrie 2022, ora 09:00,
Dragoș Grigore
Dragoș Grigore

Fundașul rapidist Dragoș Grigore a afirmat că accederea echipei lui în play-off depinde doar de jucătorii giuleșteni.

Ne dorim să arătăm mai bine decât înainte de pauză”, a spus Dragoș Grigore

FC Rapid va întâlni FC Argeş duminică, de la ora 19:00, formaţia, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, în Etapei a 19-a a Superligii.

Calificarea în play-off încă se joacă, mai sunt multe etape de disputat până la play-off. Vom fi multe echipe care ne vom lupta pentru cele şase locuri din play-off, e foarte important ce vom arăta noi şi dacă vom demonstra că ne dorim să se întâmple.

E mai puţin important ce vor face celelalte echipe, atâta timp cât suntem la mâna noastră. Ne dorim să arătăm mai bine decât înainte de pauză.

Deocamdată nu s-a terminat nimic, sunt multe meciuri de jucat, nu este niciun obiectiv îndeplinit. Ne gândim să scoatem maximum din ce a mai rămas până la pauza de iarnă”, a declarat Grigore.

Fundaşul a afirmat că în partida de duminică, formaţia sa va întâlni un adversar dificil. „Ne va aştepta un meci dificil cum de altfel au fost şi vor fi şi cele care au rămas. E important să fim pregătiţi şi concentraţi 100% din toate punctele de vedere.

Sunt ceva probleme de lot, dar trebuie să rămânem concentraţi pentru că trebuie să scoatem maximum din aceste meciuri. Rămâne de văzut dacă a fost binevenită această vacanţă, rezultatele vor vorbi de la sine dacă a fost bine sau nu”, a încheiat el.

superligadragos grigore