Drama prin care trece Rică Răducanu. Probleme de sănătate pentru fostul portar: ”Mă dor oasele”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 08 iulie 2021, ora 16:48,
RICĂ RĂDUCANU
RICĂ RĂDUCANU

Rică Răducanu (75 de ani) se confruntă cu probleme de sănătate. Fostul mare portar este nevoit să respecte cu sfințenie regimul de viață impus de medici.

Rică Răducanu a vorbit despre problemele sale de sănătate.

Printre altele am și gută dar asta o am încă din tinerețe. Totul din cauză că am mâncat multă carne, plus băutură. Mai un păhărel, mai două și tot așa. Acum încerc să o țin din frâu, mănânc doar carne de pui, mai exact ciorbe, și nu mai beau. Mai fac uneori crize, mă mai doare, dar trece, a declarat Rică Răducanu, potrivit playsport.ro.

Fostul portar se duce în stațiunile balneo-climaterice, pentru tratamente:

„Ce concediu? Nu am concediu! O să merg la Neptun, 12 zile, dar la tratamente, nu la plajă, la relaxare. M-au ajuns și pe mine bătrânețile. Mă dor oasele, o viață am făcut doar sport. Mi se umflă foarte tare și picioarele”, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Și soția lui Rică Răducanu este bolnavă. “Tocmai mergem la spital, mi-am ajutat soția să urce în mașină. O dor mâinile, picioarele, merge în baston sau o mai ajut eu. Stau lângă ea, am grijă de ea și ea de mine și tot așa. O dor rău picioarele, a fost voleibalistă. Nu știu dacă este cazul de o operație la ligamente, o să vedem ce spun doctorii. Am ajuns să luam pe zi câte 10 pastile. Noi luăm medicamente, în loc de masă”, a mai spus Rică Răducanu, pentru playsport.ro.

Rică Răducanu

La începutul anului, Rică Răducanu și soția sa au fost infectați cu COVID-19. Aceasta a trecut mai greu peste boală decât fostul fotbalist.

Rică Răducanu a jucat 10 ani la Rapid, echipă cu care a câștigat un titlu și două Cupe ale României. Acesta a jucat 329 de meciuri în prima ligă din România.

Citește și MOMENTE DIFICILE PENTRU RICĂ RĂDUCANU CHIAR DE ZIUA LUI: „TRECEM PRIN PERIOADA ASTA, ACUM SUNT ȘI SUPĂRAT”

problemesuferijntarica raducanuârapiddrama75 de anurealitateabatranâ