Duckadam dă de pământ cu FCSB chiar înaintea play-off-ului Conference League: „Joacă doar pentru ei! CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt favorite la calificare!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 16 august 2022, ora 14:36,
Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

FCSB va juca joi contra celor de la Viking FK în play-off-ul Conference League. La ultimul meci din campionat (3-2 contra Chindia), FCSB a muncit din greu pentru a întoarce scorul și pentru a câștiga, stârnind reacții în lumea fotbalului românesc.

Helmut Duckadam nu i-a menajat deloc pe elevii lui Nicolae Dică. Fostul mare portar român a contestat vehement jocul echipei și le vede favorite la accederea în grupe pe rivalele CFR Cluj și Universitatea Craiova.

„Jocul de echipă nu funcționează deloc!”

„Nu mi-a plăcut deloc ce am văzut în meciul FCSB-ului cu Chindia! Joacă doar pentru ei! Cordea a făcut o partidă foarte bună, dar cu o floare nu se face primăvară. Jocul de echipă nu funcționează deloc. Să sperăm că va fi bine în dubla cu Viking, dar eu cred că FCSB are cea mai grea dublă în Europa.

Trebuie să-și îmbunătățească mult jocul pentru a trece mai departe. În schimb, CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt favorite la calificarea în grupele Conference League, dar nici ele n-au jucat bine în campionat”, a declarat Helmut Duckadam, pentru ProSport.

FCSB va beneficia de spijinul fanilor! Mesajul Peluzei Nord! Citește chiar aici!

Helmut Duckadamfcsb