Duckadam îl ‘înțeapă’ pe Teja! „N-as putea spune ca se vede un progres”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 08 martie 2019, ora 13:03,
HELMUT DUCKADAM
HELMUT DUCKADAM

Președintele de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam, n-a avut cuvinte de laudă pentru jucători și pentru antrenorul Mihai Teja, chiar înainte de începerea play-off-ului Ligii 1. Fostul portar nu vede nicio schimbare pozitivă în jocul roș-albaștrilor.

FCSB începe play-off-ul la două puncte în spatele campioanei CFR Cluj. În 2019, elevii lui Teja s-au încurcat cu Dunărea Călărași, Concordia Chiajna și FC Voluntari.

Până acum, n-aș putea să spun că am văzut un progres, chiar dacă îl stimez foarte mult pe Mihai. Nu cred că a reușit, pentru că nici nu avea cu cine! A încercat să facă un ’11’ pe care să-l stabilizeze, dar au venit acele accidentări. Sunt convins că el va reuși în final, dar nu știu dacă va reuși în acest sezon.

Acei jucători de la Viitorul au o dorință de afirmare. Din păcate, la noi parcă nu mai există această dorință. Ai ajuns la Steaua, ai un salariu bun, te mulțumești cu atât. Nu văd acea ambiție pe care o văd la alte echipe.

Ne asemănăm cu Real Madrid. Eu cred că trebuie pregătită o strategie pentru următorii ani. Văd jucători plafonați, care nu-și mai doresc mai mult decât Steaua. Trebuie să aduci jucători cu care să bați la porțile Europei. De aia jucăm în campionatul României„, a spus Duckadam la Pro X.

FCSB joacă luni, de la ora 20:30, cu Viitorul, pe Arena Națională.

schimbaritransferuriplay offduckadamtejafcsbmihai tejaHelmuth Duckadamantrenor