Dumitru Dragomir a comentat retrogradarea în Liga Națiunilor! Pe cine a remarcat fostul șel al LPF

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 09:13,
Dumitru Dragomir îi atrage atenția lui George Pușcaș că trebuie să învețe să paseze
Dumitru Dragomir îi atrage atenția lui George Pușcaș că trebuie să învețe să paseze

Naționala de fotbal a României a retrogradat în a treia serie valorică din Liga Națiunilor, iar Dumitru Dragomir a comentat în stilu-i caracteristic această contraperformanță.

Remarcații lui Dumitru Dragomir sunt Nicușor Bancu și Darius Olaru

Fostul președinte al LPF i-a remarcat, în victoria cu Bosnia-Herțegovina (4-1), doar pe Nicușor Bancu și, parțial, pe Darius Olaru.

Operație reușită, pacientul mort! Nu antrenorul este vinovat, asta e valoarea echipei naționale. Bosniacii au venit cu un sfert din echipă rezerve. E Frecție Diana la un picior de lemn.

În afară de Bancu, care este jucător de competiție mare, poate și Olaru, nu avem jucători de clasă mare și asta este înspăimântător, în ultimii 5-6 ani să nu crească un jucător de mare valoare.

George Pușcaș trebuie să învețe jocul asta bine, trebuie să învețe să paseze. Dacă în Finlanda dădea pasa bine, acum eram salvați, dar mă rog, asta este.

Din toate echipele de jucători de la U16 la U21 nu am câștigat niciun joc. Sunt jucători care nu pot să fugă, doar câțiva pot.

Uitați-vă la Bancu, el are o capacitate de efort ieșită din comun și are instinct al jocului pe faza de atac, pe faza de apărare mai puțin, dar poate să învețe, poți să înveți până la 30-35 de ani”, a spus Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

Liiga Natiunilordumitru dragomir