Dumitru Dragomir i-a luat în colimator pe fundașii de la echipa lui Mihai Rotaru: „Pe toţi i-aş da afară!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 25 februarie 2024, ora 15:19,
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

CSU Craiova traversează o perioadă nefastă. Oltenii au înregistrat mai multe rezultate dezamăgitoare.

Dumitru Dragomir a criticat în termeni duri apărarea echipei lui Mihai Rotaru. Fostul șef LPF a explicat cât de slabi sunt jucătorii din defensiva Craiovei.

„Pe toţi i-aş da afară!”

„Prea multe modificări pe posturi acolo. Bine, nici n-au. Niciunul nu e bun. Pe toţi i-aş da afară. A jucat fundaş central cu Screciu. Sunt rari oamenii care ştiu să facă echipe şi loturi. Căpăţînă a jucat pe patru posturi în ultimele patru meciuri, dar asta înseamnă că are valoare.

Eu o spun acum: e cel mai bun fundaş dreapta din România, dacă îl lasă să joace măcar două jocuri unul după altul. Dau scris, direct la echipa naţională titular joacă.Ascultă-mă ce îţi spun. Dacă îl lasă trei jocuri legate şi nu se duce la echipa naţională pe postul ăsta să nu îmi ziceţi Dragomir.

Iar fundaşii centrali de la Craiova, toţi, niciunul nu e fotbalist. Degeaba. Ce e asta numai viteza întâi şi a doua? Hai mă, lasă-mă.

Da, e fotbalist. Dar lângă el trebuie să aducă unul mai magaoaie, mai înalt aşa. Mai pe viteză”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru cei de la Fanatik.

csu craiovadumitru dragomir