„După rezultatele din prima etapă se anunță o grupă complicată!”-Un fost fotbalist român care a jucat în Belgia avertizează!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 21 iunie 2024, ora 11:24,
Echipa României
Echipa României

România are un nou test important în față. „Tricolorii” joacă sâmbătă contra Belgiei în cadrul etapei a 2-a din grupele EURO 2024.

Alin Stoica a vorbit despre duelul împotriva belgienilor. Fostul jucător român care a fost dublu campion cu Anderlecht, a avertizat înaintea confruntării directe.

„După rezultatele din prima etapă se anunță o grupă complicată!”

„Din câte am înțeles, (belgienii) nu se tem, nu sunt stresați. Sunt conștienți că meciul cu România este foarte important și trebuie să-l câștige neapărat. Sunt conștienți de valoarea lor și de nivelul la care joacă. A fost o întâmplare că au pierdut cu Slovacia. La ce ocazii au avut, nu meritau să piardă.

Golul pe care l-au luat a fost pe o greșeală individuală. Ceea ce s-a întâmplat și la meciul României cu Ucraina, cu golurile marcate în urma unor greșeli ale lui Lunin. Jos pălăria pentru execuția lui Stanciu, de la primul gol.

Belgienii sunt însă obișnuiți cu presiunea de la echipele de club, aproape toți joacă la echipe care se luptă pentru trofee, dar nu sunt speriați și nu tremură că ar putea rata calificarea în optimi. Ei știu și că în fotbal se poate întâmpla și câte un accident. După rezultatele din prima etapă se anunță o grupă complicată în care este încă posibil orice. Și în fac repede un calcul.”, a mărturisit Alin Stoica, potrivit celor de la Fanatik.

nationala Romaniei