Edi Iordănescu și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan Mediaș! „Este o situație dificilă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 30 aprilie 2020, ora 10:16,
691089-edi-iordanescu
691089-edi-iordanescu

Edi Iordănescu a anunțat că sunt șanse mici să mai rămână antrenor la Gaz Metan Mediaș după încheierea actualului sezon din Liga 1, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

Edi Iordănescu (41 de ani) a invocat motive financiare și a lăsat de înțeles că obiectivele clubului pentru sezonul următor nu sunt pe placul lui.

Iordănescu Jr. a calificat-o pe Gaz Metan Mediaș, în premieră, în play-off-ul Ligii 1. Edi se află pe banca ardelenilor din ianuarie 2019.

Eu la sfârşitul lunii iunie termin contractul oficial. Din punctul meu de vedere, niciodată nu aş lăsa echipa la greu, nu am lăsat-o niciodată. Mai mult, atunci când au fost situaţii neplăcute, am încercat să ţin echipa la un anumit nivel.

Este o situaţie dificilă şi mi-e greu să mă pronunţ, pentru că ceea ce am transmis către conducere nu ştiu cât de posibil este ca eu să prelungesc pe încă un sezon. Am vorbit în momentul de faţă de perioada asta necesară pentru a se finaliza competiţia.

Eu în vară închideam un an şi jumătate de contract, am venit pentru un obiectiv clar, chiar dacă multora le-a fost greu să creadă că se poate, am demonstrat împotriva unor echipe cu mult mai mare tradiţie decât noi.

Nu ştiu dacă în momentul de faţă, cu tot ce s-a întâmplat la Mediaş, se mai poate vorbi de alte standarde şi pretenţii pentru sezonul următor. Oricât sunt de ataşat de oraş, de comunitate, de oamenii de acolo, de jucători… Există o probabilitate destul de mare ca să nu existe o continuitate când se termină contractul„, a spus Edi Iordănescu la Telekom Sport.

Fortuna Brazi, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, CSKA Sofia, Astra Giurgiu și CFR Cluj sunt echipele pe care le-a mai antrenat Edi Iordănescu de-a lungul carierei.

antrenoriordănesculiga 1gaz metan mediaședi iordanescu