Ediție eveniment a emisiunii Realitatea Sportivă! Ion Crăciunescu vine în studioul Realitatea Plus, de la ora 18:00

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 21 martie 2021, ora 18:42,
craciunescu

Claudiu Giurgea este gazda unei noi ediții a emisiunii “Realitatea Sportivă”, astăzi, de la ora 18:00, la Realitatea Plus! 

Emisiunea va putea fi urmărită în direct și pe Facebook, pe paginile Realitatea.net și Realitatea Sportivă. 

Într-un moment în care naționalele României se pregătesc pentru primele meciuri ale anului 2021, fostul arbitru internațional va încerca să ofere răspunsuri la cele mai mari dileme ale fanilor fotbalului românesc. Nu vor lipsi din emisiune discuțiile legate de pactul semnat între FRF și LPF în privința implementării VAR în Liga 1.

De asemenea, Ion Crăciunescu va comenta starea deplorabilă a arbitrajului românesc, dar își va exprima punctul de vedere cu privire la situația pe care o traversează Dinamo, club aflat într-un război pentru putere între partea spaniolă și suporterii grupați în proiectul DDB. 

Nu va fi ignorat nici tratamentul la care este supus Mircea Lucescu de către fanii lui Dinamo Kiev. Un alt capitol important va fi reprezentat de analiza partidelor vitale pe care echipele naționale le dispută la sfârșitul acestei luni. Toate aceste subiecte vor fi abordate în această seară, de la ora 18:00, de către fostul arbitru FIFA, în emisiunea Realitatea Sportivă, de pe Realitatea Plus. În studio se va afla și jurnalistul Grigore Cartianu. 

CITEȘTE ȘI –>> Lovitură grea pentru un patron din Liga 1! Are COVID, deși a făcut vaccinul: ”A venit furtuna care m-a pus la pământ”

ion craciunescurealitatea sportivaVARromaniafrf
gigi becali

Gigi Becali, bun de plată! Suma fabuloasă pe care trebuie să o scoată din buzunar pentru Naţional Arena

fcsb1

Gigi Becali pune frână plecării lui Florin Tănase de la FCSB! Ce mesaj le transmite arabilor