Elogii ale lui Cristiano Ronaldo la adresa lui Lionel Messi: „Ca jucător este minunat! Magic”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022, ora 13:49,
Cristiano Ronaldo Lionel Messi
Cristiano Ronaldo Lionel Messi

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a avut numai cuvinte de laudă la adresa rivalului lui, argentinianul Lionel Messi.

Întotdeauna am avut mult respect pentru Lionel Messi”, este sincer Cristiano Ronaldo

Starul lusitan a acordat un interviu exploziv lui Piers Morgan, moderatorul vedetă al canalului TalkTV, în care, printre altele, în care i-a criticat dur pe cei de la Manchester United, dar a abordat și alte subiecte.

Întotdeauna am avut mult respect pentru Messi. Ca jucător este minunat. Magic. În top. Iar ca persoană? Împărţim aceeaşi scenă de 16 ani şi am o relaţie grozavă cu el. Nu suntem prieteni, în sensul că nu ne vedem des, nu vorbim la telefon în mod regulat.

Dar el este într-un fel ca un coleg pentru mine. Respect cu adevărat modul în care a vorbit mereu despre mine. Și soţia lui a avut întotdeauna mult respect faţă de partenera mea, care este şi ea din Argentina. Ce pot să mai spun? Este un tip grozav”, a declarat Ronaldo.

Întrebat dacă Messi este cel mai bun jucător pe care l-a văzut evoluând, portughezul a răspuns: „Probabil că da, alături de Zidane”.

Totodată, Ronaldo a dezvăluit că nu ar refuza o ieşire la restaurat alături de argentinian. „De ce nu? Până acum nu am luat niciodată masa împreună”, a mai spus portughezul.

cristiano ronaldolionel messi