Emil Săndoi, despre absența lui Alexandru Mitriță din lotul naționalei României: „Cam asta cred că a fost problema!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 27 mai 2024, ora 09:28,
Emil Săndoi
Emil Săndoi

Alexandru Mitriță a revenit în Liga 1 la CSU Craiova în vara anului trecut și a avut parte de un sezon foarte bun în tricoul oltenilor. Cu toate acestea, jucătorul de 29 de ani nu a fost convocat pentru EURO 2024.

Emil Săndoi a vorbit despre situația fotbalistului. Fostul selecționer la U21 a precizat motivul din spatele deciziei luate de Edi Iordănescu în alcătuirea lotului.

„Cam asta cred că a fost problema!”

„Și ca selecționer, câteodată nu te confrunți cu o misiune ușoară. După calificarea asta, au fost evoluții bune ale mai multor jucători din campionatul nostru și ale altora care joacă în străinătate. Și trebuie să faci obligatoriu niște alegeri, până la urmă. Cam asta cred că a fost problema cu care s-a confruntat Edi Iordănescu în momentul în care a stabilit lotul. Nu e ușor.

Și Louis Munteanu a avut evoluții bune în campionat. Este unul dintre golgheteri. Mitriță, la fel, a avut sclipiri de geniu în multe meciuri. Chiar a făcut diferența. Trebuie să recunoaștem, este un jucător de o calitate foarte bună pentru campionatul nostru. Este sclipitor în unele momente. Dar și jucătorii care sunt pe posturile lor au avut evoluții bune la echipele de club”, a afirmat Emil Săndoi, potrivit Sport Total.

emil săndoialexandru mitriță