Emma Răducanu, noi reacții după succesul de la US Open: „Tata mi-a zis că sunt mai bună decât credea el!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 12 septembrie 2021, ora 22:26,
EMMA RĂDUCANU, Sursa foto: Profimedia Images
EMMA RĂDUCANU, Sursa foto: Profimedia Images

Tânăra sportivă în vârstă de 18 ani este personajul principal al tenisului feminin în momentul de față, asta datorită triumfului de la US Open!

Emma Răducanu continuă să uimească în circuitul WTA, iar câștigarea primului Grand Slam din carieră a propulsat-o pe britanica cu origini românești până pe locul 23 în ierarhia mondială, cea mai bună poziție de până acum. Această performanță a venit însă ca o adevărată surpriză pentru Răducanu, care a mărturisit că nu s-a așteptat nicio secundă să ridice atât de devreme un trofeu important deasupra capului.

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, Emma a oferit mai multe declarații spumoase despre relația pe care o are cu tatăl său român și mama sa chinezoaică și ce reacții au avut cei doi după marele succes.

Sursa- Profimedia Images

„Am vorbit cu părinții mei! Nu prea vorbim despre despre tenis, dar au dorit să afle cum mă simt acum. E dificil că nu îi am alături de mine! Mi-ar fi plăcut tare mult să mă bucur alături de ei şi să treacă și ei prin experienţele acestea. Oricum, au urmărit finala de acasă şi au fost foarte mândri. Tata mi-a zis după finală: ‘Eşti chiar mai bună decât credeam eu!”, a declarat Emma Răducanu la conferința de presă de la New York.

Citește și EXCLUSIV | REACȚIA LUI ILIE NĂSTASE DUPĂ CE EMMA RĂDUCANU A CÂȘTIGAT US OPEN: „NICI EA NU S-A AȘTEPTAT LA ASTA!”

realitateadeclaratiitenisemma raducanuwta