Erik Lincar, reacție fabuloasă după eșecul cu Petrolul: „Gol superb, dar întâmplător!/ O să facem concurs la antrenamente să văd cine bate penalty-uri mai bine!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 05 august 2022, ora 22:52,
Erik Lincar
Erik Lincar

Universitatea Cluj a primit astăzi vizita celor de la Petrolul Ploiești. Trupa lui Erik Lincar a fost învinsă (0-1), însă putea totuși să smulgă un punct dacă Adrian Bălan nu rata de la punctul cu var.

Tehnicianul clujenilor a oferit și o primă reacție după meci. Acesta a avut o declarație interesantă cu privire la antrenamentele echipei.

„Am întâlnit o echipă care doar s-a apărat!”

„E ciudat, au trecut aceste patru etape, am avut multe ocazii, două penalty-uri și tot n-am reușit să dăm gol. Nu suntem prea bine din punct de vedere moral, dar trebuie să credem în continuare, să muncim.

A fost acel gol superb, dar și întâmplător, din prima repriză, apoi am controlat jocul, am avut ocazii, Petrolul s-a mulțumit doar să se apere, a jucat pe două linii, a fost greu de desfăcut apărarea.

Asta e situația, trebuie să fim bărbați, trebuie să fim puternici. Sper să fim mai pragmatici și să obținem puncte la Arad. O să facem concurs la antrenamente să văd cine bate penalty-uri mai bine. Bălan a bătut bine tot timpul, asta e situația. Băieții au avut atitudine, dar am întâlnit o echipă care s-a apărat în 30 de metri. Când joci cu FCSB sau Craiova e altceva, acum am întâlnit o echipă care doar s-a apărat.

Le-am spus că am încredere în continuare în ei, au trecut patru etape și avem doar două puncte, chiar dacă eu cred că meritam mai mult. Trebuie să câștigăm și să urcăm în clasament. Presiune mare e în play-out, au fost multe echipe care aveau puține puncte și au reușit să se salveze”, a declarat Erik Lincar, după eșecul cu Petrolul.

U Cluj se va deplasa etapa viitoare la Arad. Partida contra trupei lui Ilie Poenaru va avea loc sâmbătă, 13 iulie, de la ora 19:00.

u clujErik Lincar