SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EURO 2020 | Gigi Becali, fabulos: ,,Ţin cu Grecia la European! Eu susţin ortodocşii”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 17 iunie 2021, ora 14:46,
Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3
Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a dezvăluit echipele pe care le susţine la Campionatul European de fotbal 2020, turneu ce se dispută şi în România.

După ce România nu s-a calificat la turneul final, Gigi Becali spune că acum susţine echipele din estul Europei, cum ar fi Rusia, Ucraina sau Macedonia de Nord. Ultimele două naţionale îşi dispută meciurile din faza grupelor la Bucureşti.

 

 

Patronul lui FCSB spune că la EURO o susţine cel mai mult pe Grecia, însă vestea proastă pentru Becali este ca ,,elenii” nu s-au calificat la acest turneu final. Pentru că grecii nu sunt la EURO 2020, finanţatorul ,,roş-albaştrilor” merge pe mâna Rusiei.

 

,,Cel mai mult țin cu Rusia. Țin cu Rusia, cu Ucraina, cu Macedonia de Nord. Să fie ce o fi, dar eu țin cu ortodocșii. Cu ei mă împărtășesc, cu trupul și sângele lui Hristos, alături de ortodocși devenim mădularele lui Hristos. Grecia este la European? Cu ei țin și mai mult (n.n. elenii au ratat calificarea la Euro 2020).

 

În orice competiție, țin doar cu ortodocșii. Aseară, chiar am avut emoții pentru ruși. Aveau probleme în apărare. Nu mă interesează ce se întâmplă între Rusia și Ucraina. Pot să facă și război, eu țin cu ortodocșii. Ce treabă am eu, ca individ, cu Franța, Italia și Portugalia?”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro X.

 

 

Citeşte şi GIGI BECALI A OFERIT ULTIMELE INFORMAȚII DESPRE ACCIDENTAREA LUI PANȚÎRU: „ÎMI PARE RĂU PENTRU EL!”

euro 2020gigi becaliortodocşiigreciarealitatearusia