EXCLUSIV | Pronosticul lui Dorinel Munteanu cu două ore înaintea meciului cu nemții de pe Arena Națională

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 28 martie 2021, ora 20:38,
dorinel trofeu euro

Dorinel Munteanu a făcut o estimare a șanselor tricolorilor pentru un rezultat bun înaintea primului duel dintre cele două din preliminariile CM 2022. 

Recordmenul selecțiilor în naționala României așteaptă să vadă cum se va descurca trupa lui Rădoi în fața Mannschaftului pregătit de Low.

„Echipa este importantă, dacă nu vom fi ca un bloc funcțional nu cred că avem șanse. Trebuie să jucăm extraordinar să îi batem pe nemți. Diferența este mare între fotbalul românesc și cel german, trebuie să ne uităm la organizare, la cum este perceput fotbalul în Germania. Noi printr-o minune putem face un egal astăzi”, a comentat Dorinel Munteanu, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Ambele echipe vin după victorii la debutul în campania de calificare. Germania a trecut de Islanda, România de Macedonia de Nord.

„Aș trata serios fiecare meci în parte. Germania deși e favorită, Romania poate să iasă învingătoare pentru că nu are presiune. La ei în schimb există presiunea pe care a pus-o actualul antrenor Low. 

Care până în vară va fi foarte mare după anunțul în privința retragerii, este un semn de întrebare. Este important ca jucătorii să aibă evoluții bune astfel încât să îl covingă pe următorul antrenor”, a mai punctat Dorinel. 

CITEȘTE ȘI –>> Nemţii, temători înaintea duelului cu România: ,,Le e frică de Man şi Mihăilă”

 

realitateagermaniaanalizaromaniadorinel munteanu
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”