EXCLUSIV | Întâmplarea care l-a amuzat pe un agent FIFA: „Suporterilor li s-a spus că sunt noul atacant al echipei!”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 13 mai 2021, ora 08:55,
suporteri rimini

Virgil Colfescu a intermediat transferul lui Sorin Paraschiv la Rimini în urmă cu 14 ani. 

Căpitanul de atunci al celor de la FCSB avea parte de prima experiență a carierei în străinătate. Iar aceasta a fost specială și pentru impresarul său.

„L-am dus pe Sorin Paraschiv la Rimini, am stat cu el în cantonament, pentru că nu știa deloc italiană. M-am dus să îl ajut să se integreze. Și îmi aduc aminte că veniseră suporterii lui Rimini să îl cunoască. Iar el era în sala de forță alături de mine. 

Și fanii necunoscându-mă pe mine s-au interesat cine sunt și li s-a spus în glumă că sunt noul atacant al echipei și că o să dau 100 de goluri chiar dacă sunt mai în vârstă. Apoi după ce au aflat despre cine e vorba și-au dat seama de farsă. Jucătorii noștri se acomodează în Italia, Sorin a stat doi ani la Rimini”, a rememorat episodul Virgil Colfescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

Paraschiv a plecat în vara lui 2007 la Rimini, echipă care la vremea respectivă activa în Serie B. În cei doi ani petrecuți acolo, a reușit 3 goluri în 49 de meciuri pentru trupa din peninsulă. În afara italienilor, fostul căpitan al roș-albaștrilor a mai evoluat în străinătate pentru ucrainienii de la Volyn Lutk, în sezonul 2010-2011. Acolo a marcat 2 goluri în 11 meciuri disputate.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un cunoscut impresar a făcut lumină în cazul Man: “Asta spun regulamentele FIFA”

Virgil Colfescusorin paraschivrealitatearimini
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”