EXCLUSIV | Ionuț Negoiță, pus la zid de către un dinamovist! „Cum a făcut milioane de euro?”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 21 mai 2020, ora 18:53,
ionut negoita
ionut negoita

Ionuț Negoiță nu a reușit să vândă clubul Dinamo, după ce negocierile cu un fond de investiții din Spania au eșuat. În exclusivitate la emisiunea online ‘Realitatea Sportivă’, fostul atacant Claudiu Vaișcovici a pus la îndoiala calitatea de om de afaceri a lui Ionuț Negoiță.

Vaișcovici este convins că va fi foarte greu să cumpere cineva clubul din Ștefan cel Mare de la Ionuț Negoiță, având în vedere litigiile și datoriile actuale.

Ionuț Negoiță (46 de ani) este acționarul majoritar de la Dinamo din 2013, dar a sponsorizat echipa încă din 2007.

ionut-negoita-dinamo

Domnul Negoiță are 45-46 de ani, da? A fost afară, și dânsul, și fratele dumnealui. Au muncit câțiva ani în străinătate și au făcut milioane de euro. Oare ce au lucrat oamenii ăștia, ca să facă milioane de euro? Că IT-ul pe vremea aceea nu era așa de bine plătit. Îmi pun întrebări din astea cheie.

Dânsul a cerut garanții spaniolilor. Păi când tu ești rupt în cur și nu mai poți să ții clubul, cum ceri tu garanții? Ce vinzi tu? Ce vinde domnul Negoiță? Nimic! Sunt trei ani de când vrea Negoiță să vândă, dar nu vrea. Sunt litigii mari! E greu tare să cumpere cineva clubul ăsta„, a spus Claudiu Vaișcovici la emisiunea online ‘Realitatea Sportivă’.

Comentăm împreună subiectul vânzării clubului Dinamo

⚠️ Realitatea Sportivă LIVE ⚠️➡️ Dezbatem împreună subiectul vânzării clubului Dinamo➡️Își dorește cu adevărat Negoiță să vândă sau are alte interese?➡️Intră în direct cu noi și spune-ne părerea ta. Tel. 0734223283? Ajută-ne cu un SHARE pe Facebook sau ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube! ?⚠️www.realitateasportiva.net ⚠️

Publicată de Realitatea Sportiva pe Miercuri, 20 mai 2020

Claudiu Vaișcovici (57 de ani) a jucat la Dinamo în perioada 1988-1990 și a câștigat un titlu și o Cupă a României alături de ‘câinii roșii’.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO EXCLUSIV | Previziune sumbră pentru Dinamo! “Dacă se joacă, are șanse să retrogradeze”

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Și-au pierdut definitiv speranța! ”Mă tem că Dinamo o va lua din Liga a 4-a”

claudiu vaiscovicidinamoNegoitarealitatea sportivaionuț negoiță