EXCLUSIV | Marii antrenori ai lumii, analizați din România: „Este dificil să ții ritmul ani la rând”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 16 martie 2021, ora 23:22,
klopp zidane
klopp zidane

Câțiva dintre granzii continentului au parte de schimbări de formă sportivă din ce în ce mai dese în ultima vreme. 

Liverpool este cel mai bun exemplu. Campioană în seoznul trecut după ce și-a surclasat adversarele din Premier League, gruparea de pe Anfield Road se chinuie să prindă în acest sezon un loc de Liga Camponilor. Cormoranii au ajuns la o serie incredibilă de șase înfrângeri cosnecutive pe teren propriu, premieră în istoria de 128 de ani a clubului.

„Mai apar și astfel de momente, este foarte dificil să ții ritmul ani la rând. La unii jucători se acumulează oboseala, au anumită vârstă, intervine uzura. Mai apar alți jucători noi care poate nu se adaptează la sistemul de joc, la filosofia ta de lucru. 

Vorim aici de Klopp, dar și de Zidane care a obținut trofee foarte importante la Real Madrid, a intrat în istoria clubului”, a fost argumentul lui Adrian Iencsi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.

Cu o serie impresionantă de victorii în Premier League, Manchester City încă visează la cel mai râvnit trofeu european din fotbalul de club.

„Guardiola nu reușește să câștige Champions League deocamdată, sunt ani în care atât la Bayern cât și la City nu a cucerit trofeul chiar dacă s-au investit foarte mulți bani.

Dar eu cred în continuare în acești antrenori care au avut rezultate. Uneori mai apar și sincope și este firesc într-un fel. Iar în astfel de situații unii aleg să schimbe antrenorul însă tot nu reușesc să facă mare lucru”, a mai precizat tehnicianul. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | „Performanțele” de suflet pentru un tânăr antrenor român: „Cu asta mă pot mândri”

Guardiolaadrian iencsiKloppzidanerealitatea