EXCLUSIV VIDEO | Ce instituție este de vină pentru situația de la Dinamo: „E responsabilă de tot”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 01 februarie 2021, ora 14:41,
dinamo tristete

Pablo Cortacero, omul de afaceri spaniol care a preluat-o pe Dinamo de la Ionuț Negoiță, a devenit „inamicul numărul 1” al suporterilor din „Ștefan cel Mare”.

Ibericul a devenit principalul finanțator al clubului Dinamo la 13 august, iar alb-roșii se află în colaps financiar. Fostul mare portar și conducător al clubului din „Ștefan cel Mare”, Florin Prunea, spune că cei din conducerea FRF ar fi trebuit să verifice dacă Pablo Cortacero poate suporta cheltuielile alb-roșilor.

Liga Profesinistă de Fotbal nu are ce să facă. Se ocupă de organizarea competiției. Cine are drept de sămnătură, cui i se dă licența. Responsabilă este Federația Română de Fotbal. Problema e la FRF. Nu face nimic ca Dinamo să nu dispară.

Mă refer la autoritățile statului. Nu spun ANAF-ul ar trebui să intervină, să facă niște controale să vadă cine a luat clubul Dinamo, în ce condiții.

Băiatul ăsta de umblă cu haina cu Dinamo după el am înțeles că mai are niște dosare pe la Alba Iulia, cu niște devalizări Sandokan, Șerdean, cum îl cheamă, șahistul.

Să-l dai pe Ahmed (n.r.: Ahmed Bani) gratis la Voluntari? La prietenul tău, Bălănescu. Păi bine că băieții ăștia (n.r.: suporterii-acționari de la Dinamo) au fost atenți„, a declarat Florin Prunea, la emisiunea Realitatea Sportivă, difuzată de Realitatea Plus.

florin-prunea
FOTO: gsp.ro

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Răzvan Burleanu a șantajat cu închisoarea dacă nu era votat: “O să ai probleme, ești arestat”

 

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Cine este omul din spatele lui Răzvan Burleanu: “Îl dirija încă din timpul alegerilor”

 

florin pruneaPablo Cortacerodinamo
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului