Explicația pentru deprimarea lui Paul Anton: „Era unul dintre jucătorii cu cel mai mare salariu”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 08:27,
Paul Anton
Paul Anton

Paul Anton a dat o declarație lipsită de euforie, lucru ce a stârnit anumite reacții după meciul de pe ”Ștefan cel Mare”.

În epilogul primei etape din Liga 1, Dinamo a trecut spectaculos de FC Voluntari, scor 3-2, și a reușit prima victoria stagională. Unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul lui Dario Bonetti, Anton, a fost inițial incert pentru această partidă, dar s-a recuperat în ultima clipă și a fost titular. Beneficiind și de aportul său, ”câinii” au reușit să se impună în meciul cu formația ilfoveană.

Paul Anton

La finalul jocului, mijlocașul de 30 de ani a fost mulțumit de rezultat, dar nu a părut să fie deloc fericit, fiind dezamăgit de conducere și speră să părăsească gruparea din Ștefan cel Mare, după intrarea acesteia în insolvență.

Florin Bratu, un apropiat al clubului dinamovist, consideră că motivul pentru comportamentul lui Paul Anton este dat salariile restante uriașe ale acestuia. Totuși, Bratu a ținut să remarce atitudinea profesionistă cu care jucătorul s-a prezentat la meci.

”Era unul dintre jucătorii care aveau cel mai mare salariu. Dacă nu a luat de cinci luni banii, având undeva la 17, 18 mii pe lună, gândiți-vă ce sumă pierde. Nu e ușor. Cu toate acestea, eu fiind la meci ieri l-am văzut că s-a implicat destul de mult. Adică, Dinamo a fost o echipă surprinzătoare, cu spirit, care a jucat cu sufletul”, a declarat Florin Bratu, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> PAUL ANTON, DEMORALIZAT: ”EU NU MAI AȘTEPT DE MULT TIMP CEVA DE LA CONDUCERE”

dinamosalariiliga 1realitateaflorin bratupaul anton