FC Argeș nu îl sperie: „Dacă a plecat Malele, nu vom avea probleme”. Cine e sigur de victoria Craiovei

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 21:48,
CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook
CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook

CSU Craiova și FC Argeș se vor duela în prima etapă a Ligii 1, sâmbătă, 17 iulie, de la ora 21:30, pe ”Ion Oblemenco” din Craiova.

Înainte de debutul în noul sezon de campionat, Aurică Beldeanu a făcut o radiografie a jocului prestat de echipa lui Marinos Ouzounidis, despre care a spus că nu îl mulțumește și este de părere că echipa trebuie să cumpere un mijlocaș, de calitate, care să destabilizeze apărările adverse.

Singurul aspect din Supercupă care l-a mulțumit pe fostul mijlocaș al ”Craiovei Maxima” a fost rezultatul și, implicit, trofeul. Totuși, acesta nu își face griji pentru duelul cu FC Argeș, despre care spune că nu mai este la același nivel după despărțirea de golgheterul Cephas Malele, marcator a 14 goluri în sezonul trecut.

Aurică Beldeanu

”Nu avem voie să ne gândim la un alt rezultat decât victoria în duelul cu Argeşul. Nu ştiu foarte multe despre echipa din Argeş, dar dacă a plecat vârful lor de atac, acel Malele, nu vom avea probleme.

CITEȘTE ȘI –>> MIHAI ROTARU NU STĂ LA DISCUȚII ÎN NOUL SEZON: „E O FOAME MARE DE CAMPIONAT ÎN BĂNIE!”

Mie unul nu mi-a plăcut absolut deloc meciul cu CFR, din Supercupă. În afară de faptul că am câştigat, nu sunt mulţumit mai de nimic, mai ales de jocul prestat. Echipa trebuie să dea dovadă de caracter, de determinare şi să joace fotbal.

Cephas Malele

Suporterul oltean vrea să vadă, în primul rând, spectacol, că se plimbă bine mingea şi că se joacă un fotbal de calitate. A fost un meci 0-0 din toate punctele de vedere, dar mă bucur din suflet că a ieşit cum ne-am dorit. Ne-ar mai trebui ceva achiziţii.

Aş transfera un mijlocaş, dar de valoare, nu doar aşa, de umplutură, să fie la număr. Să fie un jucător de creaţie, care ştie să dribleze, să facă o superioritate numerică, nu să paseze de la stânga la dreapta, în faţă şi în spate. Campionatul este slab şi orice este posibil, dar duelul pentru titlu va fi tot în trei, ca şi până acum”, a declarat Aurică Beldeanu, pentru gds.ro.

CITEȘTE ȘI –>> ESTE MARE PENTRU OUZOUNIDIS! BANCU, BUN DE JOC CU FC ARGEȘ

liga 1malelefc argeșrealitateacraiovaAurica Beldeanu