SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

FCSB a pierdut lupta pentru palmaresul Stelei! Reacția lui Gigi Becali: „Nu mă afectează”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 05 iulie 2019, ora 12:03,
becali
becali

CSA Steaua București a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB. Tribunalul București a decis că palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA. Gigi Becali a declarat că hotărârea instanței afectează doar coeficientul UEFA al FCSB.

Decizia Tribunalului București nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

Echipa lui Gigi Becali nu deține decât palmaresul din ultimii 16 ani: 5 titluri de campioană, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe, 2 Cupe ale Ligii.

CSA Steaua rămâne cu Supercupa Europei și Cupa Campionilor Europeni, dar și cu 21 de titluri de campioană, 20 de Cupe ale României și 4 Supercupe ale României.

Nu mă afectează! Asta e România. Mă minunez și eu. Aici e vorba de continuitate. Dacă un copil face clasa I și după aceea face clasa a II-a și tot așa până în clasa a 12-a, înseamnă că el a făcut toate clasele. Nu altcineva.

Pe de o parte râd, pe altă parte plâng pentru că așa ceva se întâmplă în România, în țara mea! Voi ataca decizia la Curtea de Apel pentru că vreau să văd până unde se poate merge! Dacă și la Curtea de Apel se menține decizia, înseamnă că toți suntem nebuni și proști. Înseamnă că tot globul este idiot și doar judecătorul este deștept.

Doar pierdem 2 puncte la coeficientul UEFA! Le aveam pentru că aveam Cupa Campionilor în palmares. Dar nu mă deranjează. Asta e România! Pierde o echipă românească la coeficient. Cei de la CSA nici nu au ce să facă cu palmaresul. Dacă vor să promoveze și fac societate pe acțiuni și se asociază cu un privat, o să contest decizia. Nu poate acea societate să preia palmaresul Stelei. Dacă eu nu am putut, acea societate de ce să poată?„, a spus Gigi Becali pentru GSP.

CSA Steaua cere în instanță prejudicii în valoare de 37 de milioane de euro pentru o presupusă folosire abuzivă a mărcii Steaua de către echipa finanțată de către Gigi Becali.

gigi becalitribunalul bucureștiinstantabecalipalmaresprocesfcsbflorin talpancsa steaua