Florin Prunea îi provoacă pe fanii lui Dinamo! „Sunt tot în treningul ăla al Iașiului”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020, ora 23:11,
prunea trening 1

Managerul general de la Dinamo, Florin Prunea, este în continuare în conflict cu Peluza ‘Cătălin Hîldan’, care îi cere demisia. Prunea a declarat că stă în casă îmbrăcat tot cu echipamentul Politehnicii Iași, așa cum a fost surprins și acum o lună, la supermarket.

În iunie 2017, Florin Prunea a fost demis din funcția de președinte la Politehnica Iași, după un mandat de cinci ani. Ulterior, fostul portar s-a judecat la comisiile Federației cu clubul moldovean, pentru plata unei sume de bani.

La începutul lunii martie, Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a postat pe Facebook o fotografie cu Prunea, la cumpărături, echipat într-un trening cu însemnele Politehnicii Iași.

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Marţi, 10 martie 2020

Și acum sunt tot în treningul ăla (n.a. – al Politehnicii Iași). Sunt în șomaj tehnic din data de 24 martie. Oricum, aveam cinci luni de restanță la salariu, nu asta e problema. Nu e vorba de bani. N-o să fiu niciodată de acord cu astfel de măsuri, doar prin dialog„, a spus Florin Prunea la DigiSport.

Laude pentru Ionuț Negoiță

Florin Prunea l-a lăudat pe acționarul majoritar de la Dinamo, Ionuț Negoiță, pentru inițiativa de a dona bani pentru sprijinirea spitalelor din România, în contextul pandemiei de coronavirus.

Cu toate acestea, managerul general al ‘câinilor roșii’ a dezvăluit că nu a fost consultat de către Negoiță în privința deciziei de a impune șomajul tehnic pentru fotbaliști și staff.

Sunt două chestiuni separate. Patronul nostru este de felicitat pentru suma pe care a donat-o. Nu este o sumă mică pe praful ăsta. Mai departe, clubul ăsta este business-ul dânsului. Nu am fost consultat la nicio decizie. Cu patronul n-am mai vorbit de vreo două săptămâni„, a mai spus Florin Prunea pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI -> Coronavirus | Criză la Dinamo! Prunea este în șomaj tehnic! “Oricum, aveam cinci luni de restanță la salariu”

poli iasiflorin pruneapruneaIasifaniechipamentdinamoliga 1peluza catalin hildan
Kyiv’s head coach Mircea Lucescu pictured during a press conference of Ukrainian soccer club FC Dynamo Kyiv, Wednesday 24 February 2021 in Brugge. Dyn

Mircea Lucescu: ,,Sunt convins că Ucraina se va califica din grupă”

Christian Eriksen 22

Medicul Danemarcei, despre intervenţia asupra lui Eriksen: ,,Era clar că era inconştient”