Florin Prunea, laude la adresa lui Cristiano Bergodi: „El își pune amprenta unde merge. Este un exemplu de urmat!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 17 februarie 2024, ora 13:44,
Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi o pregătește din vara anului trecut pe Rapid. Tehnicianul italian a atins borna de 25o de meciuri în Liga 1 după victoria de vineri seară cu Poli Iași (2-0).

Antrenorul giuleștenilor a fost lăudat de Florin Prunea. Fostul internațional român consideră că Bergodi a avut rezultate la fiecare echipă pe care a pregătit-o.

„El își pune amprenta unde merge. Este un exemplu de urmat!”

„Nu au jucătorii 250 de meciuri într-o țară străină. Este o bornă fantastică. E un antrenor deosebit, o persoană deosebită. Eu nu înțeleg cum a stat foarte puțin la echipele care au avut obiective majore.

Mă refer la CFR Cluj, Universitatea Craiova sau FCSB. Să ai un asemenea antrenor și să îl dai afară după 6 luni sau un an? Eu cred că se pensionează în România. El își pune amprenta unde merge. Este un exemplu de urmat!”, a declarat Florin Prunea, pentru Digi Sport.

Bergodi a pregătit în România formații precum Progresul București, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, Rapid din nou, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari, Universitatea Craiova, Sepsi OSK și Rapid, pentru a treia oară.

În ceea ce privește palmaresul, italianul se poate lăuda cu două Cupe ale României cu Sepsi OSK (2021/2022 și 2022/2023) și două Supercupe, una cu Sepsi OSK (2022/2023), iar alta cu Rapid (2007/2008).

cristiano bergodiflorin prunea