Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 13 iunie 2021, ora 23:34,
florin-tanase
florin-tanase

FCSB a ratat un nou titlu în fața celor de la CFR, care au ieșit campioni pentru al patrulea an la rând.

 

Un nou sezon s-a încheiat pentru formația lui Gigi Becai fără ca aceasta să cucerească un trofeu. După o stagiune foarte intensă, jucătorii ce vor fi pregătiți de Dinu Todoran au plecat în vacanțe, împreună cu persoanele iubite, famiile și prieteni.

Însă perioada aceasta de odihnă este una cu totul specială pentru Florin Tănase. Chiar dacă ceilalți colegi ai săi s-au întors în țară și au fost prezenți la reunirea lotului, golgheterul Ligii 1 a profitat de o vacanță prelungită datorită faptului că a participat la ultima acțiune a echipei naționale.

 

Acesta și-a luat iubita și i-a pregătit o surpriză uriașă. Cei doi parteneri au plecat în Zanzibar, unde căpitanul lui Gigi Becali a cerut-o de soție pe Medeea Turcescu, care a răspuns afirmativ.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florin Tanase (@florintanase10)

Momentul emoționant a fost imortalizat și pus pe rețelele de socializare, împreună cu inelul de logodnă al viitoarei mirese.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Medeea Turcescu (@medeeam)

Florin Tănase a fost golgheterul ediției trecute din Liga 1 cu 24 de goluri. Cotat la cinci milioane de euro, conform transfermarkt.com, jucătorul de 26 de ani a declarat în repetate rânduri că își dorește un transfer în străinătate.

 

CITEȘTE ȘI –>> FLORIN TĂNASE, „AJUTAT” DE UN FOST ANTRENOR AL LUI DINAMO SĂ PLECE DE LA FCSB: „AM FOST SUNAT!”

zanzibarliga 1logodnafcsbrealitatea