Fost antrenor la CFR, acuză: ”Preşedintele mă suna pe bancă să schimb un jucător”. Ce a pățit

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 15:12,
toni conceicao

Antrenorii din Liga 1 au o viață grea și sunt puși în fața unor situații inedite de foarte multe ori.

Așa i s-a întâmplat și lui Antonio Conceicao (59 ani), fost antrenor la CFR Cluj, care trecut printr-un episod uimitor și tipic pentru fotbalul românesc. Tehnicianul portughez a povestit, în presa natală, prin ce a fost nevoit să treacă din partea unui președinte de club din Liga 1, fără a specifica numele clubului.

Acesta a mărturisit că, în timpul unui joc din campionat, a primit un telefon de la oficialul formației la care activa atunci, cu privire la o schimbare a unui jucător pe care trebuia să o facă în timpul respectivei partide. Antrenorul nu s-a conformat și a fost demis imediat.

„La un moment dat, asistentul meu a primit un astfel de telefon, dar nu mi-a zis nimic. Ştia cum lucrez şi mi-a mărturisit de abia la final. Trebuia să schimb portarul, care greşise la o lovitură liberă. I-am transmis să îi spună preşedintelui că primisem mesajul, iar acesta m-a sunat imediat. I-am spus că este decizia mea şi am fost pus pe liber”a povestit Conceicao în cotidianul abola.pt.

La o zi distanță, cele două părți au revenit la sentimente mai bune și au continuat colaborarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„L-am întrebat dacă s-a calmat, apoi am stat mai mult de vorbă. A doua zi m-am dus la antrenamente ca şi cum nu se întâmplase nimic. A fost o experienţă tare ciudată”, a mai spus Conceicao.

Antrenorul lusitan le-a antrenat în Liga 1 pe Astra şi Braşov, dar cea mai mare parte din timp pe CFR Cluj, acolo unde, în trei mandate (aprilie 2009-noiembrie 2009, decembrie 2015-iunie 2016, iulie 2018-februarie 2019), a câştigat două Cupe şi o Supercupă a României.

CITEȘTE ȘI –>> Tensiune la Cluj! Conducerea CFR-ului a răbufnit după eșecul cu Sepsi: “Edi Iordănescu să ia măsuri!”

apel pentru schimbare jucatorcfr clujrealitatealiga 1conceicao
1-arpad-paszkany

Cu ce se mai ocupă Arpad Paszkany, fostul patron al lui CFR Cluj

SimonaHalepDarrenCahill

Reacţia lui Cahill după ce Halep s-a logodit: ,,Acum sunt multe inimi frânte”