VIDEO | George Cîmpanu, încrezător înaintea startului EURO 2021: „Mergem acolo să ieșim din grupe!”

Articol de Valentin Walter - Publicat vineri, 19 martie 2021, ora 18:54,
VlădoiuCîmpanu

George Cîmpanu (20 ani), mijlocașul celor de la CS U Craiova consideră că reprezentativa României U21 condusă de Adrian Mutu poate face o figură frumosă la turneu final EURO 2021.

Mijlocajul oltenilor, George Cîmpanu este bucuros pentru convocarea la turneul final EURO 2021 din Ungaria și Slovenia și condiseră că grupul unit al României U21 poate face o figură frumoasă și poate ieși din grupa A. Mijlocașul în vârstă de 20 ani spune că este ceva unic să îți reprezinți tara la un turneu final. Acesta crede că este un dezavantaj pentru România că nu vor fi suporteri în tribune.

„Mă bucur foarte mult că mister (nr. Adrian Mutu) a decis să fac parte din lotul U21 și sper să mergem acolo să facem o figură frumosă. Mergem acolo cu gândul să mergem mai departe și să ieșim din grupe și să facem o impresie la fel de bună ca și cea de anul trecut. Suntem un grup foarte unit, ne cunoaștem foarte bine și totul o să fie ok. Noi mergem încrezători și sper să facem o figură frumoasă.

Foto: Profimedia

Pentru orice fotbalist este ceva unic să îți reprezinți țara la un campionat european și să o faci așa de bine. Este un dezavantaj că nu avem suporteri în tribună, cu siguranță dacă s-ar fi jucat cu spectatori ar fi fost plini de români și normal că ne-ar fi ajutat acest lucru.

Citește și “Tricolorii” mici și-au ales numerele de pe tricouri pentru EURO 2021! Moruțan, urmașul lui Adrian Mutu

Normal că sunt emoții, îmi reprezint țara abia aștept să merg acolo și sper să o fac cât mai bine. Încă nu am apucat să ne uităm la adversari dar știm foarte bine că Germania, Olanda și Ungaria au echipe foarte puternice dar trebuie să mergem montați și să câștigăm fiecare meci.” a declarat George Cîmpanu.

Grupele EURO 2021

  • Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Țările de Jos
  • Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
  • Grupa C: Rusia, Islanda, Franța, Danemarca
  • Grupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021 . Iată programul tricolorilor:

  • 24 martie, 22:00: România – Țările de Jos
  • 27 martie, 19:00: Ungaria – România
  • 30 martie, 19:00: Germania – România

Fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021.

Citește și VIDEO | Ștefan Vlădoiu, pregătit pentru duelurile de la EURO 2021: “Acolo vedem nivelul la care suntem!”

 

 

euro 2021romaniaGeorge Cîmpanuturneu finalrealitateaadrian mutu
Scotland v Czech Republic, UEFA European Championship 2020, Group D football match, Hampden Park, Glasgow, Scotland, UK – 14 June 2021

EURO 2020 | Scoția, învinsă de Cehia! Gol de cartea recordurilor

craiova fericire

CSU Craiova, gata să transfere un fost campion al României! Pe cine a pus ochii patronul Mihai Rotaru