Gestul impresionat făcut de Ion Țiriac pentru un tenismen român: ,,Strânge câți poți și eu îți dau restul”

Articol de Valentin Walter - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 12:59,
IonTiriac

Horia Tecău (35 ani) a dezvăluit cum Ion Țiriac l-a ajutat să strângă bani pentru o cauză umanitară.

Tecău a declarat că acum câțiva ani încerca să organizeze o strângere de fonduri și a apelat la Ion Țiriac pentru a-l ajuta.

”Eu sunt fan Țiriac. Țin minte că acum câțiva ani încercam să organizez o strângere de fonduri. Termenul limită era a doua zi și mai aveam nevoie de o sumă. Eram la Stejarii și m-am dus la domnul Țiriac. „Domnule Țiriac, vreau să fac un eveniment. Vin eu să joc, avem nevoie să strângem fonduri. Nu s-au înscris oamenii. Dacă vă gândiți la cineva anume, dacă puteți ajuta…”.

ion-tiriac-dinamo

„Mi-a zis: „Tecău, strânge câți poți și eu îți dau restul. Nu i-ai primit de la mine!”. „Domnu’ Țiriac, e minunat, wow…”. Mă gândeam de ce să nu spun că sunt de la el? A doua zi, în momentul în care am anunțat că am făcut rost de suma asta, mi-au venit o grămadă de mesaje, oameni, cazuri, din ce în ce mai grave. AM fost bombardat cu mesaje. Dacă nu îi ajutam, eram ultimul om. A fost o lecție pentru mine. Ajutorul îl dau oricum, nu trebuie să fie vizibil. Domnul Țiriac a făcut multe la viața lui fără să se știe! a declarat Horia Tecău pentru gsp.ro.

Citește și CFR Cluj, criticată la sânge de italieni: ,,Ideile de joc ale românilor tind spre zero”

horia tecăuion țiriacrealitateatenis
Fans of FC Dinamo Bucuresti  during the game between CFR Cluj Napoca vs  FC Dinamo Bucurestit, at Dr. Constantin Radulscu Stadium, Cluj Napoca, RomaniaPhoto: Cronos/Manases Sandor

Vedeta Macedoniei de Nord, despre fanii lui Dinamo: „Au făcut o atmosferă incredibilă”

199687261_218285483304693_3115810598448363919_n

Suma incredibilă pe care i-ar fi cerut-o un judecător lui Gigi Becali pentru a prelua Steaua!