Gheorghe Hagi îl va avea mâine adversar cu Ioan Ovidiu Sabău: „Nu există duel între noi”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 27 februarie 2024, ora 20:08,
Ioan Ovidiu Sabău și Gheorghe Hagi
Ioan Ovidiu Sabău și Gheorghe Hagi

Campioana Farul întâlneşte mâine “U” Cluj-Napoca, în deplasare, de la ora 18:30, în etapa a 28-a a Superligii.

Nu există duel între noi”, a spus Gheorghe Hagi, fpcând referire la revederea cu Ioan Ovidiu Sabău

Managerul oaspeților, Gheorghe Hagi, a declarat că formaţia sa are capacitatea de a câştiga, chiar dacă se aşteaptă la un joc dificil.

E o deplasare grea, cu o echipă experimentată, care joacă un fotbal foarte bun. Însă mergem cu convingere şi curaj să ne batem pentru cele 3 puncte.

Ştim că va fi dificil, pentru că U Cluj ştie fotbal. Dar nimic nu e imposibil, vom încerca să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv sau cu victoria. Important e să fim noi, pentru că avem capacitatea să câştigăm acolo.

Am decis să iau anumiţi jucători, pe unii i-am lăsat şi acasă, pentru că e un drum lung şi apoi sâmbătă vom avea un alt meci”, a spus tehnicianul.

U Cluj este o formaţie imprevizibilă, are capacitatea de a face multe lucruri bune. Noi trebuie să ne impunem, să facem ceea ce trebuie pentru că e clar că va fi de muncă acolo.

Nu cred că mai avem dubii privind valoarea noastră şi ce putem face. Jucăm bine, însă sunt momente şi momente. Dar acum sperăm să fie o zi bună de-a noastră. Trebuie să fim şi inspiraţi, să avem şi puţină şansă.

Fiecare meci se joacă, mai ales cu o echipă care joacă un fotbal foarte bun, iar noi trebuie să facem ambele faze foarte bine pentru a aspira la ceva pozitiv”, a adăugat el.

Întrebat cum va fi duelul cu fostul său coleg din „Generaţia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, Hagi a răspuns că nu există duel între ei. „Eu cred că toţi din acea generaţie aveam personalitate şi toţi voiam să câştigăm, să fim cei mai buni”, a încheiat el.

ioan ovidiu sabaugheorghe hagi