Gică Hagi a dat lovitura la Farul! „Regele” își vede, în sfârșit, visul împlinit

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 11:34,
Gică Hagi, Sursa foto: Profimedia Images
Gică Hagi, Sursa foto: Profimedia Images

Farul Constanța are planuri mari în următorii ani, astfel că fuziunea cu Viitorul Constanța a fost doar începutul celui mai nou proiect de anvergură din România!

Formația de la malul mării evoluează în acest moment la Ovidiu, pe stadionul construit de Gică Hagi, însă Primăria Constanța a promis că va construi o nouă arenă, în cel mai scurt timp. Potrivit ct100.ro, autoritățile constănțene au publicat bugetul pentru 2022, iar cheltuielile privind demolarea actualei construcții au fost prevăzute și ele în planurile pentru anul curent.

Imagine cu actualul stadion din Constanța

Astfel, urmează ca actualul stadion din Constanța să fie demolat, iar mai apoi să înceapă lucrările la viitoarea arenă a Farului. Proiectul va fi finanţat de Compania Naţională de Investiţii, iar noul stadion urmează să aibă în jur de 15.000 de locuri. Investiția se va ridica în jurul a aproximativ 48 de milioane de euro şi ar trebui să fie gata în doi ani.

„Sperăm ca în doi ani să fie gata noul stadion. Studiul de fezabilitate este gata. Așteptăm aprobarea investiției pentru a începe demolările. Planul este să se înceapă licitațiile pentru demolare din ianuarie-februarie, să se dărâme stadionul cât mai repede și să se înceapă construcțiile la cel nou. Sper că se va rezolva problema și Constanța să aibă stadionul pe care-l merită”, spunea Tiberiu Curt, președintele Farului, la finalul anului trecut, pentru Digi Sport.

Citește și Cum a fost umilit ,,Regele” Hagi de FRF: ,,Este o jignire! Cum să accepte aşa ceva?”

gica hagifarulstadion farulliga 1