SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gică Hagi, amuzat şi nu prea de arbitrajul din România: ,,Este comedie! Păi, dacă jucătorul zice că e şmecher”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 09:33,
Gică Hagi
Gică Hagi

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul, a spus din nou lucrurilor pe nume după meciul Farul – Sepsi OSK, din 16-imile Cupei României, terminat cu victoria oaspeţilor, scor 0-1, după un penalty care nu a fost.

După ce a acuzat arbitrajul la conferinaţ de presă, ,,Regele” a ţinut să facă alte precizări şi în miez de noapte. Tehnicianul celor de la Farul spune că arbitrajul din România este o comedie şi a indicat şi penalty-ul care a fost dictat la meciul FCSB-ului cu FC U Craiova 1948, din Liga 1, unde Vali Creţu a declarat că a obţinut lovitura de la 11 metri pentru că a fost mai,, şmecher”.

,,Este comedie! Ce a fost la Craiova, nu ştiu ce, dar la noi asta e comedie, Daţi şi penalty-ul de la Craiova. E comedie, tată! Păi, dacă jucătorul zice că e șmecher… Nu, nu. Scuzați-mă! Suntem în Divizia A, jucătorii sunt foarte inteligenți, știu ce zic. Nu, nu, nu ne jucăm cu cuvintele. Nu suntem în divizia C sau nu ştiu unde. Suntem în Divizia A, în Divizia A toţi jucătorii sunt deştepţi. Poate voi o tratați superficial. …

Eu am văzut că s-a supărat MM-ul de ce a declarat, De ce a vorbit el fără să-l întrebe… păi, vedeți? Ne ascundem după deget. A fost şmecher că a căzut. Nu sunt aici ca să spun despre alţii, că încep. Dar să înceapă, ce?!

Să lase să decidă jucătorii în teren, nu arbitrii. Şi ăla de linie. Ăla de linie dă un ofsaid şi atât. Şi atât! Înseamnă că nu mai ştiu ce e ăla fotbal.”, a declarat Gică Hagi, pentru Digisport.

Citeşte şi GICĂ HAGI, PLIN DE NERVI DUPĂ ELIMINAREA DIN CUPA ROMÂNIEI: „A FOST UN METRU ÎN AFARA CAREULUI ACEL PENALTY!”

farulcupa romanieirealitateaarbitrajgica hagisepsi