Gică Popescu, avertisment pentru noul sezon de Liga 1: ,,Nu cred că nei mai putem permite asta”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 14:29,
Gică Popescu
Gică Popescu

Gică Popescu, preşedintele Farului Constanţa, a susţinut o conferinţă de presă, înaintea debutului echipei dobrogene în Liga 1, după fuziunea din această vară.

Oficialul echipei de la malul mării anunţă că obiectivul Farului în acest sezon este calificarea în play-off. Acesta spune că echipa nu îşi permite să mai rateze o prezenţă în play-off, aşa cum s-a întâmplat în ultimele două sezoane.

Înaintea debutului în Liga 1, Gică Popescu consideră că echipa mai are nevoie de timp pentru a se omogeniza, întrucât în această vară au ajuns la echipă mai mulţi fotbalişti noi.

,,Pornim, ca de fiecare dată, cu acelaşi gând de a ne îndeplini obiectivul, şi anume accesul în play-off. Iar o dată ajunşi acolo orice se poate întâmpla. Pentru că fiecare dintre cele şase echipe vor avea şanse la titlu. În ultimii doi ani nu am îndeplinit acest obiectiv şi nu cred că ne putem permite să îl ratăm şi a treia oară. Este un început de proiect pentru noi, un început ambiţios şi ne bucurăm mult de revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică.

Fiecare început de proiect este dificil, dar eu sper ca în perioada următoare jucătorii să capete forma sportivă necesară. În primul meci avem o deplasare grea la UTA, o echipă cu evoluţii bune în sezonul precedent. Dar totdeauna startul este foarte important pentru că punctele aduc încredere. Eu cred că mai e de lucrat la omogenitate, pentru că au venit mulţi jucători noi. Sper însă că ei să se adapteze cât mai repede şi să avem parte de rezultate pozitive.’‘, a declarat Gică Popescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Farul Constanţa debutează în noul sezon al Ligii 1, duminică, de la ora 18:30, în deplasare, în companai celor de la UTA Arad.

Faza golului din partida Petrolul – Farul, captură foto FCP TV

Citeşte şi FARUL POATE DA LOVITURA! ECHIPA DE LA MALUL MĂRII E APROAPE DE UN PARTENERIAT CU GALATASARAY

gica popescurealitateaplay offfarulliga 1