SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gigi Becali, entuziast după meciul cu Dinamo: ,,I-am dezmembrat! Îi băteam rău şi în 11”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 13 septembrie 2021, ora 12:00,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a reacţionat după ce echipa sa a învins-o fără prea mari emoţii pe Dinamo în derby-ul etapei a 8-a a Ligii 1.

FCSB s-a impus cu scorul de 6-0 pe Naţional Arena, iar printre marcatori s-a regăsit şi Claudiu Keşeru, revenit la formaţia ,,roş-albastră” în perioada de pauză pentru echipele naţionale.

Finanţatorul FCSB-ului este de părere că FCSB ar fi învins Dinamo la scor şi dacă se juca 11 la 11. Steliano Filip a fost eliminat în prima repriză, după un fault la Valentin Gheorghe.

,,Ce să mai comentam? I-am dezmembrat. Îmi e milă de Dinamo, dar îi băteam rău și dacă rămâneau în 11. V-am spus și înainte de meci că nu am emotii. Dinamo se va bate la salvarea de la retrogradare cu tot cu Torje al lor și cu cine au mai adus ei acum. Dinamo de acum nu mai e Dinamo de pe timpul lui Borcea.

Edi le-a predat o lecție tactică și puteam să le dam 8 sau 9 goluri. Dinamo nu a contat și nu a avut nicio ocazie de gol. Cand vor intra la noi Budescu, Coman și Tănase o să îi distrugem pe toți. S-a văzut experiența de pe teren a lui Keșeru. Aveți răbdare că eu v-am spus că CFR nu este campioană, iar noi vom recupera.”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Citeşte şi VIDEO | REZULTAT INCREDIBIL ÎN DERBY-UL FCSB – DINAMO. ȘASE GOLURI MARCATE PE ARENA NAȚIONALĂ

derbygigi becalirealitatealiga 1dinamofcsb