Gigi Becali îl face praf pe Mirel Rădoi: „Ce cauți tu la CSA, când CSA e în scandal cu nașul tău?”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 21 iunie 2022, ora 13:15,
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Evenimentul dedicat împlinirii a 75 de ani de la înființarea echipei CSA Steaua a reunit multe nume glorioase din istoria clubului. Printre ele s-a aflat și Mirel Rădoi, finul lui Gigi Becali. Se pare că prezența fostului selecționer al României pe Ghencea l-a deranjat pe patronul FCSB-ului.

Mai exact, Gigi Becali nu concepe ca oamenii care i-au fost alături la echipa sa, FCSB, să se asocieze cu cei de la CSA sub nicio formă. Latifundiarul din Pipera a dat mai multe nume, dar cel mai puternic a fost deranjat de Rădoi.

„Rădoi și Olăroiu nu vreau să se ducă. Oamenii care mi-au fost apropiați nu vreau să se ducă!”

„Am o relație specială cu el și de aia nu vreau să comentez (n.r. posibilitatea ca Mirel Rădoi să o antreneze pe Universitatea Craiova). Dacă mi-era străin ziceam. Dar pentru că am o relație specială mi-e frică să zic ceva să nu i se pară lui că nu am zis bine. Știi ce sensibil e? Mai bine tac din gură.

Singurul lucru care nu mi-a convenit, pe care nu trebuia să îl facă, îi transmit prin voi că la telefon nu răspunde… Ce cauți tu la CSA, când CSA e în scandal cu nașul tău?

Să se ducă toți, nu mă interesează. Rădoi și Olăroiu nu vreau să se ducă. Oamenii care mi-au fost apropiați nu vreau să se ducă. Tătărușanu nu vreau să se ducă. Goian, Rădoi, Tătărușanu nu vreau să se ducă. Nici Ogăraru nu voiam să se ducă, dar, na, nu am pretenții de la toți. Am pretenții de la Mirel, de la Tătărușanu, de la Goian, de la Olăroiu și probabil mai sunt vreo doi, trei. Normal, cele mai mari pretenții le aveam să nu se ducă Pițurcă, pentru că noi trei, eu cu el și cu Păunescu, am preluat acolo”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Gigi Becali a făcut haz de necaz când CSA Steaua sărbătorea! Ironiile patronului FCSB-ului! Citește chiar aici!

rădoibecalicsafcsb