Gigi Becali le face toate poftele „perlelor” sale! Moruțan va avea al treilea cel mai mare salariu de la FCSB

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 17 martie 2021, ora 16:43,
morutan

FCSB s-a remarcat de-a lungul timpului în România prin salariile cu mult peste nivelul din Liga 1, iar patronul echipei încearcă să îi motiveze la maximum pe fotbaliștii săi în cursa pentru cucerirea titlului!

Gigi Becali nu concepe să mai rateze titlul de campion și în acest sezon, asta după ce FCSB nu a mai izbutit să fie prima în România din anul 2015. Pentru asta, patronul „roș-albaștrilor” vrea să îi țină în „priză” pe elevii lui Toni Petrea, cu care vrea să facă o figură frumoasă și pe plan european începând din următoarea ediție.

Unul dintre principalele produse de export ale bucureștenilor, Olimpiu Moruțan (21 de ani), a devenit un fotbalist exponențial pentru FCSB, iar acest lucru l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie de ultim moment. Potrivit informațiilor Pro Sport, afaceristul se pare că a hotărât să îi mărească salariul lui Moruțan de la 15.000 de euro, atât cât câștigă în prezent, la 17.000 de euro începând cu luna august a acestui an.

În acest moment, doar căpitanul Florin Tănase și „bijuteria” Florinel Coman mai câștigă atât de mult la FCSB, cei doi fiind remunerați la finalul fiecărei luni cu 17.000 de euro de către finanțatorul „roș-albaștrilor”.

Adus în vara anului 2018 de la FC Botoșani, Olimpiu Moruțan este în momentul de față unul dintre preferații lui Gigi Becali, care speră ca în viitorul apropiat să obțină cel puțin 25-30 de milioane de euro în schimbul fotbalistului său.

1.300.000 de euro este cota de transfer a mijlocașului în vârstă de 21 de ani, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 24 de meciuri, 5 goluri și 12 pase decisive reprezintă bilanțul lui Moruțan în tricoul “roș-albaștrilor” în acest sezon.

Citește și Ce salariu a solicitat Octavian Popescu la FCSB! Giovanni Becali: „Nu are omul dreptate să ceară ce vrea?”

liga 1realitateafcsbMoruţangigi becalisalariu morutan
FBL-EURO-2020-2021-POR-TRAINING

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo pregătit pentru duelul cu Ungaria: „Vreau să încep cu dreptul!”

iosif

VIDEO | Mihai Iosif, mesaj către conducerea Rapidului: „Sper să se perfecteze transferuri”