Gigi Becali știe cum va redeveni numărul 1 în România: „Are de luat bani mulți”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 18 ianuarie 2020, ora 14:05,
gigi-becali

Finanțatorul roș-albaștrilor știe cum va scăpa de concurența cu CFR Cluj. Gigi Becali e convins că rivala la titlu din ultimii ani nu va mai avea parte în viitor de finanțare așa cum se întâmplă în prezent. 

Deși traversează cea mai bună bună perioadă atât din punct de vedere sportiv cât și financiar, grație parcursului din Europa League, clujenii nu trebuie să creadă că vor câștiga războiul cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera prezice chiar dezastrul pentru gruparea din Gruia.

„La echipele finanțate din bani publici, primăriile bagă anual 2-3 milioane de euro. Asta pe lângă banii din drepturile TV. Cu banii ăștia joci în play-out sau termini pe 5-6 în play-off. Ca să te bați la campionat trebuie să bagi bani mulți. Altfel nu poți avea pretenții la campionat. Trebuie ca mai întâi să pierzi bani, așa cum face Neluțu Varga. El a luat campionatul, a intrat în Europa League, dar tot mai are de luat vreo 20 de milioane de euro de la club. Dacă la anul nu intră în grupe, se curăță” a spus Gigi Becali într-o intervenție la Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali mai primește o lovitură! Decizia luată de ICCJ în privința cererii sale de reabilitare

nelutu vargacfr clujgigi becali
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”