Giovanni Becali, gata să mai facă un transfer de la FCSB: „Avem o hârtie de la Gigi!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 19:18,

Fostul agent de jucători a dezvăluit că a primit undă verde din partea vărului său de a vinde un jucător important de la FCSB, însă doar pentru o sumă mai mare de cinci milioane de euro!

Deși a anunțat în cursul zilei de astăzi că Florin Tănase este netransferabil și nu mai are voie să plece de la echipă indiferent de ofertă, acum, Gigi Becali a fost dat de gol de vărul său, Giovanni. Fostul mare impresar a dezvăluit că patronul FCSB-ului este dispus să renunțe la golgheterul său contra sumei de cinci milioane de euro, însă până în momentul de față nu a apărut nicio echipă care să ofere atât.

”Avem o hârtie de la Gigi, când sunt cinci milioane îi dă drumul. Au fost vorbe, dar mult mai jos de 5 milioane, iar Gigi nu acceptă nimic sub 5 milioane. Căutăm să vedem, mai e timp pana pe 31 august sau pe 4-5 septembrie, când se vor prelungi. Fotbalistul joacă, ar fi trebuit să marcheze un gol ieri, dar s-a jucat cu un penalty.

În mare jucătorul a jucat bine, e în formă. Știm cine e, e putin ciudat ca 5 milioane e greu sa ajungă vreo echipă la această sumă ținând cont ca a marcat 24 goluri. Nu mi s-a întâmplat ca un golgheter al României sa nu fie transferat.

Până acum, ofertele au fost de 3,5, 3,8. Nu s-a ajuns nici măcar la patru! Man şi Mihăilă s-au transferat pe sume importante fără să joace în grupe, fără să participe la turnee importante cu naţionala. Dacă aceste sume au fost date pentru doi jucători români, în jurul a 20 de milioane de euro, vă daţi seama cam cu cât chin am ajuns la sumele astea”, a spus Giovanni Becali, potrivit Sport Report.

Citește și PATRONUL FCSB-ULUI A LUAT DECIZIA FINALĂ! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU TRANSFERUL LUI FLORIN TĂNASE

Giovanni Becalifcsboferta tanaseflorin tanasegigi becalirealitatealiga 1