SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Giovanni Becali, implicat într-un scandal de amploare! Fosta amantă îi cere o sumă uriașă, în instanță

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 20 septembrie 2021, ora 13:51,
Giovanni Becali
Giovanni Becali

Familia Becali are parte de un nou scandal de proporții. Impresarul Giovanni este chemat din nou în instanțăde fosta sa amantă.

Aceasta este în prezent o avocată, stabilită în Austria, dar nu îi oferă liniște omului de afaceri.

Femeia cu care ar fi avut o relație extraconjugală timp de trei ani l-a chemat pe Giovanni Becali în instanță pentru a cere 85.000 de euro, cu titlul de pensie alimentară.

Concret, din respectiva relație ar fi rezultat un băiat, pe care impresarul nu l-a recunoscut și a refuzat să facă testul de paternitate, notează spynews.ro. A fost chemat în instanță și a pierdut procesul. Judecătorii au stabilit executarea silită, dar soția acestuia a atacat decizia. Fosta amantă a cerut, la rândul ei, scoaterea la licitație a mai multor apartamente deținute de vărul patronului de la FCSB.

”Constată că soţii pârâţi deţin în coproprietate, în cote egale de 50%, imobilele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr….., respectiv apartamentul nr.32 (fără carte funciară deschisă) şi apartamentul nr. 33 (înscris în cartea funciară nr….). Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi.

Giovanni Becali
Giovanni Becali

Atribuie pârâtului Becali Ioan bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, ambele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr…. Obligă pârâtul la plata sultei către pârâta Becali Stella Narda, în valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 29.000 lei”, au precizat magistrații, în sentinţa contestată de soția lui Ioan Becali, conform sursei citate.

Verdictul final ar urma să fie stabilit la finele lunii, pe 29 septembrie, după ce, săptămâna trecută, s-a amânat pronunţarea.

CITEȘTE ȘI –>> DEZVĂLUIRI ŞOCANTE FĂCUTE DESPRE UN FOST LIDER ATP: ,,AVEA OBSESIE PENTRU COCAINĂ! A LUAT DROGUL VIOLATORILOR”

amantaprocesrealitateascandalgiovanni becaiinstanta