Grasshoppers atacă promovarea cu un antrenor român. Cine este noul tehnician al „lăcustelor”

Articol de Valentin Walter - Publicat miercuri, 12 mai 2021, ora 19:02,
Grasshoppers

Grasshoppers s-a despărțit de antrenorul Joao Pereira la o zi după înfrângerea cu Winterthur, scor 1-2, în runda 34-a a Challenge League.

Aflată pe primul loc în clasament cu două etape rămase din actualul sezon, echipa elvețiană Grasshoppers s-a despărțit de antrenorul portughez Joao Pereira. Promovarea „lăcustelor” părea sigură în urmă cu câteva săptămâni, după victoria împotriva rivalei Thun, însă au urmat trei înfrângeri care au făcut ca cele două echipe să se afle, în prezent, la egalitate de puncte. Doar una dintre ele va promova direct, cealaltă urmând a da baraj cu locul 9 din prima ligă.

Sursa Foto: Profimedia Images

„Lăcustele” vor fi conduse în ultimele două meciuri de secundul Zoltan Kadar. Kadar lucrează pentru Grasshoppers în diverse funcții din 2011, cu o pauză de doi ani. Românul în vârstă de 54 de ani va fi asistat de cei doi foști jucători ai „lăcustelor”, Ricardo Cabanas și Marc Hodel până la sfârșitul sezonului, potrivit site-ului bote.ch

FC Brașov, Universitatea Cluj și Dinamo București sunt echipele pentru care a evoluat ca jucător Zoltan Kadar de-a lungul carierei.

Citește și EXCLUSIV | Cum sunt aleși fotbaliștii pentru un transfer în străinătate: “De obicei sunt trimiși 4 scouteri la meciuri”

 

 

 

Joao PereirarealitateaGrasshoppersfotbal externChallenge Leaguezoltan kadar
Callum-Fitzpatrick-Lottery-Win2

Fost fotbalist, tânăr câștigător la loto, a murit subit, la doar 23 de ani

Mutua Madrid Open, Tennis, La Caja Magica, Madrid, Spain – 29 Apr 2021

Simona Halep, gata pentru revenire! Ce spune despre Jocurile Olimpice