VIDEO | Guardiola, nedumerit: „De ce petrecerile în Anglia au numai alcool?”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 14 mai 2021, ora 14:10,
Pep Guardiola File Photo

Pep Guardiola s-a întors în finala UEFA Champions League după 10 ani! Înainte de pregătirile pentru duelul cu Chelsea de la Porto, managerul catalan a avut ce sărbători. Manchester City a câştigat al treilea titlu în Premier League sub comanda lui Pep.

După ce a câştigat al treilea titlu cu Manchester City în Premier League, managerul catalan a petrecut alături de jucătorii săi. Guardiola a povestit cum a decurs seara fericită de la baza de pregătire a „cetăţenilor”.

„Am băut puţin, am dansat, ne-am îmbrăţişat, ne-am adus aminte cât de bine a fost şi mai ales, la unsprezece şi jumătate au ajuns 10-15 cutii de pizza şi acela a fost cel mai bun moment al serii. Nu ştiu, deja nu eram în cea mai bună condiţie ca să decid din care să mănânc, au fost bune toate. A fost cel mai bun moment. Aici, în Anglia, petrecerile sunt mereu numai cu alcool, fără mâncare. Momentul în care a venit pizza a fost perfect” – a povestit Guardiola.

Guardiola a primit mesaje de la Carlo Ancelotti şi Jurgen Klopp. Catalanul i-a întors complimentul managerului de la Liverpool.

„A fost o inspiraţie pentru mine. Prin echipele sale, la Dortmund şi Liverpool, m-a făcut un antrenor mai bun. M-a făcut să mă gândesc mai mult la joc, la advesar, aşa că îi mulţumesc foarte mult! Apreciez foarte mult ceea ce el şi Carlo (n.r.: Ancelotti) au făcut” – a mărturisit antrenorul catalan.

Titlul din Premier League a fost cel de-al 32-lea trofeu major din cariera lui Pep Guardiola. Obsedat de succes, Guardiola nu are timp să savureze victoria din Premier League.

Au mai rămas două săptămâni de pregătire pentru finala UEFA Champions League. Manchester City şi Chelsea îşi vor disputa trofeul pe 29 mai, la Porto.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Real Madrid păstrează suspansul în La Liga! “Albii” aşteaptă un pas greşit al liderului

premier leaguechelseachampions leaguecampioniGuardiolamanchester citytitlu
Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”

lukaku

EURO 2020 | Lukaku, cu gândul la Eriksen! Gest special făcut după primul gol marcat