Horațiu Moldovan, mesaj motivațional după egalul Rapidului cu FC Argeș: „Ăsta e obiectivul nostru!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 05 decembrie 2022, ora 10:43,
Horaţiu Moldovan
Horaţiu Moldovan

Rapid a bifat doar un egal contra celor de la FC Argeș (1-1). Portarul Horațiu Moldovan a oferit o primă reacție după meci.

Mai exact, Moldovan a transmis un mesaj de încurajare după rezultatul de egalitate. Iată ce a spus portarul giuleștenilor.

„Ăsta e obiectivul nostru!”

„M-aș fi bucurat ca parada mea să ne aducă cele trei puncte. Cred că în repriza a doua am jucat mai slab. Au avut câteva ocazii. Ne pare rău că n-am reușit să obținem cele trei puncte, era important.

Ne gândim la meciul de la Cluj. Am câștigat ultima dată cu CFR. Am jucat cu echipe bune, FC Arges a făcut un meci bun astăzi. Asta e!

Nu cred că e nimic de reparat. Trebuie să fim responsabili și, la finalul sezonului regulat, să fim în play-off. Ăsta e obiectivul nostru.

Fanii au fost minunați și astăzi, sunt numărul 1 în țară. Ne pare rău că nu le-am dăruit victoria. Suporterii n-au fost multumiți, pentru că la Rapid nu se acceptă egalul. Și e ceva normal, suntem una dintre cele mai bune echipe din țară.

E ceva incredibil să avem atâția accidentați, majoritatea cu probleme musculare. Trebuie să îi recuperăm cât mai repede, avem un program dificil”, a declarat Horațiu Moldovan, după meciul cu FC Argeș.

rapidliga 1horațiu moldovan