Ianis Stoica schimbă impresarii pe bandă rulantă: „I-a cerut unui băiat la 10 noaptea să reziliem”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 22 septembrie 2022, ora 18:34,
După ce a reziliat contractul cu firma de impresariat a fraților Becali, Ianis Stoica nu a mai jucat niciun meci în campionat, iar în play-off-ul Conference League a prins 32 de minute în 6 partide
După ce a reziliat contractul cu firma de impresariat a fraților Becali, Ianis Stoica nu a mai jucat niciun meci în campionat, iar în play-off-ul Conference League a prins 32 de minute în 6 partide

Atacantul Ianis Stoica traversează o perioadă slabă la FCSB, cu doar cinci meciuri jucate în campionat, în care a adunat 243 de minute.

I-a cerut unui băiat la 10 noaptea să reziliem”, a comentat Victor Becali decizia lui ianis Stoica

În sezonul trecut, el a înscris de 7 ori în 32 de meciuri. Întâmplător sau nu, evoluțiile lui bune au fost efectul unei stabilități în ceea ce privește impresarul care-l reprezintă.

După ce i-a expirat contractul cu Anamaria Prodan, Ianis Stoica a semnat cu firma fraților Becali. Se întâmpla la începutul lunii decembrie. Dar „minunea” a ținut doar 8 luni, pentru că jucătorul a decis să renunțe la respectiva firmă de impresariat.

Noi îi spunem unui jucător că atunci când semnează cu firma că nu e rezolvat din punct de vedere al carierei sportive. Noi doar îl promovăm și îl propunem. Nu înseamnă că dacă a semnat e gata viața lui și va pleca într-o lună.

Din ce știu eu Ianis nu s-a întors la Anamaria Prodan. Din ce știu s-a dus la Liubliana Nedelcu. Eu am înțeles că a existat o ofertă din Franța de vreo 200-300 de mii de euro și de acolo ar fi vrut să plece. Știam că pretențiile FCSB-ului sunt altele.

I-a cerut unui băiat din firmă pe la 10 noaptea să reziliem. I-am zis să vină a doua și am încheiat. La revedere! Cu noi n-avea nicio clauză. Sunt amic cu tatăl lui, dar trebuie să recunosc că nu a avut evoluții senzaționale la FCSB”, a spus Victor Becali, pentru gsp.ro.

Colaborarea dintre părți a încetat în luna august, după ce jucătorul s-a consultat cu tatăl lui, fostul mijlocaș al Stelei, Pompiliu Stoica. Ulterior, nu a mai jucat niciun meci în Superligă.

victor becaliIanis Stoica