Iasmin Latovlevici, încântat de prestaţia CFR-ului cu Clinceni: ,,Mie îmi place jocul nostru”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 23:57,
Iasmin Latovlevici
Iasmin Latovlevici

Iasmin Latovlevici, fundaşul stânga al celor de la CFR Cluju, a reacţionat la finalul celei de-a doua victorii la rând în Liga 1 pentru formaţia ardeleană

CFR Cluj s-a impus la limită în meciul cu Clinceni de la Călăraşi, scor 2-1, după ce au marcat Claudiu Petrila, în mintul 61, Iasmin Latovlevici, în mintul 87, pentru CFR, respectiv Cascini, în minutul 69, din penalty, pentru Academica.

Iasmin Latovlevici spune că victoria cu Academica Clinceni este una foarte importantă, având în vedere jocul trecut din Champions League, cu Lincoln Red Imps.

,,E o victorie importantă pentru noi mai ales că venim după un joc care nu ne-a ieşit. Dar nici nu mai contează. Am început să atacăm şi de asta lăsăm spaţii.

Nu avem aşa mulţi oameni în tribună pe câţi merităm şi prin jocul acesta vrem să îi atragem. Mie îmi place jocul nostru. Nucleul e acelaşi de bază, noi ăştia care venim ne-am adăugat aşa pe parcurs.

E greu pentru ei, cei care au mai fost aici, să îşi schimbe jocul, dar sunt convins că sunt jucători maturi. Nu ştiu cum abordăm următorul meci. Trebuie să îl întrebaţi pe Marius Şumudică. Se pot schimba multe, nu am emoţii, dar trebuie să punem presiune!”, a declarat Latovlevici, la finalul jocului cu Academica Clinceni.

Citeşte şi VIDEO | ȘUMUDICĂ, ÎNCĂ O VICTORIE CU EMOȚII! CFR CÂȘTIGĂ ÎN FINALUL PARTIDEI CU ACADEMICA CLINCENI

cfr clujrealitateaclincenilatovleviciliga 1petrila