Ilie Poenaru, aproape să preia un alt club din Liga 1! Cu cine se află în tratative tehnicianul

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 08:24,
IliePoenaru
IliePoenaru

Ilie Poenaru a pus capăt aventurii de la Academica Clinceni, după ce echipa nu a avut parcursul din sezonul trecut, când formaţia ilfoveană reuşea să se califice în play-off-ul Ligii 1.

Acum, tehnicianul se află în tratative pentru pleluarea unui alt club din Liga 1. Ilie Poenaru a început negocierile cu cei de la Gaz Metan, după ce echipa ardeleană nu a avut cel mai bun început de campionat, informează ProSport.

Ilie Poenaru este dorit pe banca celor de la Gaz Metan, unde ar urma să îi ia locul lui Mihai Teja, antrenor care este ca şi demis de la echipă, în urma rezultatelor slabe.

La Clinceni, în locul lui Ilie Poenaru, potrivit surselor Realitatea Sportivă, Ionuț Chirilă (55 de ani) se află în pole-position pentru preluarea Academicii. Liber de contract din aprilie 2017, Chirilă se află în discuții avansate cu primarul Clinceniului, iar în următoarele ore cele două părți sunt așteptate să ajungă la un acord.

Principala condiție a tehnicianului în vârstă de 55 de ani este ca oficialii clubului din Ilfov să îl lase să construiască o echipă cât mai competitivă, chiar dacă finalul acestui sezon va culmina cu retrogradarea în eșalonul secund. Totodată, singura cale prin care Adrian Budeanu, edilul din Clinceni, ar putea să îl demită pe Chirilă este ca acesta să rateze promovarea în Liga 1 sezonul următor, în cazul în care Academica ar pica în divizia secundă în acest an.

Citeşte şi EXCLUSIV | ACADEMICA CLINCENI, APROAPE SĂ SE ÎNȚELEAGĂ CU NOUL ANTRENOR! CINE ÎI IA LOCUL LUI ILIE POENARU

mihai tejaliga 1realitateagaz metanilie poenaruacademica clinceni