Insinuări respinse pe teren! Dănuţ Coman: „Nişte idioţi!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 30 iunie 2020, ora 18:40,
alibec-astra-fcsb

Prima repriză a meciului dintre Astra şi FCSB le-a dat apă la moară microbiştilor care se aşteptau la o victorie facilă a roş-albaştrilor. Preşedintele clubului din Giurgiu a răspuns după ce Alibec şi coechipierii au întors rezultatul în repriza a doua.

Dănuţ Coman i-a pus la zid pe cei care se grăbiseră să sugereze un aranjament în meciul de la Giurgiu, mai ales că Astra nu a primit licenţa pentru cupele europene.

„Nişte idioţi! Am sperat tot timpul, am fost şi eu la pauză la ei, mi-a plăcut cum a vorbit Bogdan Andone cu ei. Acum va fi o luptă deschisă la titlu, jucăm cu CFR acum. Chiar le-am spus la şedinţa tehnică că de asta ne apucăm de fotbal, pentru meciuri ca cel din seara asta, ca meciul cu CFR”, a spus Dani Coman, după meci.

Omul meciului cu FCSB, Denis Alibec, va părăsi mai mult ca sigur echipa din Giurgiu la finalul sezonului. Preşedintele clubului susţine însă că pe numele atacantului nu au sosit până acum oferte concrete.

”Alibec sper să-şi găsească un contract pe măsura valorii lui. În momentul de faţă niciun jucător nu are vreo ofertă concretă. Sunt doar discuţii. Şi eu îmi doresc ca Alibec să plece. Îmi doresc să prindă şi el un contract pe măsura valorii pe care o are, să câştige milioane de euro, aşa cum au făcut-o mulţi jucători care nu se ridică nici la 30% din valoarea lui Alibec”, a mai spus Coman.

Chiar dacă a fost şi accidentat în prima parte a stagiunii, Alibec a făcut un sezon excelent în plan personal. 13 goluri şi 11 pase decisive este bilanţul atacantului în actuala stagiune.

victoriefcsbgiurgiuAstrablatdenis alibecdănuţ coman